Teletappien lailla...
Tänään saapui postissa kirje Herra Pollarilta. Otsikkona on tutkinnan päätös. Ja kirje kertoo että tutkinta on nyt päätetty. Siitä ihanasta petos aiheesta noitten salaoja hässäköiden vuoksi. No toteaahan nuo pollaritkin että ovat jopa samaa mieltä asiasta, että petetty on ja  erimielisyyksiä on. Vaan toteavatpa vielä että oikeudellinen soveltamisala määräytyy kuluttujasuojalain piiriin, josta löytyvät säädöskohdat kulutushyödykkeiden ja palveluiden tarjoamisesta yksityiselle henkilölle sekä palvelujen tarjoamisesta syntyneiden sopimusepäselvyyksien ratkaisuille.
Että uudestaan  aloitamme koko jupakan purkamisen, vaan toisessa osoitteessa. Miks nää ei oo ohi ikinä sillai nätisti ja nopeesti. Mun tsägää?

Niii, ja tulihan mulle viiden vuoden lämmityslaskuki kerralla. 13 000 ja rapiat.. sen maksuperusteista ja laskutusoikeudesta keskustellaan myös varmaan vielä jonkun tovin. Kun laki on sitä meiltä että saatavat vanhenee kolmessa vuodessa mutta kunta on sitä mieltä että kyllä 5 lapsen yh äippä tollasen nyt kahessa viikossa maksaa. Jepjep. Kunta toivottaa hyvää joulua kanssa tavallaan..  Kyllä on kevytpolttoöljy halpaa ja lämmin asunto...ihana? 

Rairai ja näillä taas hiihdellään hetki etusuuntaan. Tai vaikka perse edellä puuhun. Ei muuten just jaksa ees kiinnostaa
angry