Joops. Sit ku potkii ni sehän potkii.

Aamu alko hyvin. Sen kerran ku pitäs liikahtaa, ni lapset toki nukkus vaikka kuinka ja kauan. Heräshän neki sit lopulta ja päästiin tien päälle. Tuli käytyä kaveria morjenstamassa ja pikku väkeä toki myös. Villahousun päivä ja varmaan koko alkuvuos on nyt pelastettu kun pääs tyttökaverin kanssa rellestämään hetkeksi toviksi.

Siitä sit ajelimma kotia kohti, tätsykkä asemalta haettuna kyydissä ja kävin tuolta "jostasaakaikkea"-kaupasta hakemassa eteiseemme pätkän kuramattoa stoppaamaan lumet eteiseen. Ei siinä, hyvä matto se onki. Mut kuinka ollakkaan kotiin tullessa tajusin et se myyjä täti oli leikannu mattoa mulle liian vähän, ja mä olin kuitenki maksanu hinnan siitä mitä olin pyytänyt. Kuittia toki en ollut huolinut mukaani. No eiku soitto enirolle ja he yhdistää tuonne kauppaan ja mää avaudun. Sain sovittua että haen uuden palan mattoa oikeassa koossa, vaikkei kuittia olekkaan.

No, kuinkas ollakkaan huomasin et se liian pieni pala istuukin hyvin poikien eteiseen. (kaksi eri sisäänkäyntiä..)

Ja illasta tajusin vajaa kaheksan että jooo, se matto piti mennä hakemaan. Kurvailin taas liikenteeseen, pienellä kiiruulla kun liike sulkeutuu kello kahdeksan. Sillä seurauksella että arvon herra poliisi päätti herättää huomioni vilkkuvaloilla ja satasen rikesakoilla. Äitin istuessa maijan peräloosterissa ja surkutellessa sitä, että nyt jää matto asiat vaiheeseen, kaupan sulkeutuessa (siis ylinopeuden toki myönsin... em mä yleensä kauheesti ylinopeuksia ajele.. :oP) meinaa Juniorilta hajota polla omassa autossa. Luuli reppana et nyt läks äiti linnaan kun maijaan sisään jouduin. Meinas sit olla iso itku aika huulilla. No joo, armon herra pamput päästi lähtemään, ja ehin ku ehinkin vielä matto asioita hoitamaan. Lopulta sain haluamani maton palan, oikean kokoisena, sekä lunastin myös väärän kokoisen maton, kun se sinne toiseen eteiseen kerran hyvin istui. Tulipahan vaan matolle julmetun hyvä hinta.. Jos taas muistas vähä rauhallisemmin tuolla liikenteessä ottaa. Kotiin pääsin ja tajusin et olin sit sitä pienestä maton palasta maksanut reilusti vielä ylihintaakin. Yleensä valitan, tai siis AINA valitan, jos minuu on väärin rahastettu. Nyt sai mennä samaan pirun vitutukseen seki ja totesin että näitä mattoja silitelläänkin sitten senkin eestä. Ja tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Jepjep.

Ja eilisiä jaarituksia en edelleenkään jaksa uusia..katotaan..ööö...ens vuonna tai jotain :oP

Luistelemassakin käytiin. Pysyin jopa pystyssä. Pointsit kotiin siittä. Ainoa vaan, et reissua pilas jokseenki se että Jannu sai kevyet raivarit. Luistimet oli löysällä ja päätti sit vetää kunnon pultit tästä aiheesta. Lens mutsiltaki kengät pitkin hankia, kun herraa harmitti jokseenkin isolla veellä.

                 Eppu Normaali; Poliisi pamputtaa taas

 

Image Hosted by ImageShack.us