Jos vaikka nää karvasen orkesterin kuulumiset latais tähän kohtaan tulemaan--

Karvanen orkesteri sai hoitoa.. Mukavia hetkiä vietettiin eläinlääkärillä.. Ekana käytiin kokoonpanolla 2x kissa, 1xkoira ja 1x kilpikonna. Karvaset sai rokotukset ja karvaton sai vähä pidempää piikkiä. Toinen karvaton pahoinpiteli sen niin kurjaan kuntoon, että Rouva Konna oli vaan ihan pakko lopettaa. Puolisen vuotta etittiin sille uutta kotia, mutta ei tärpännyt, ja se viimeinen rusikointi oli sitä luokkaa että ei jäänyt enää vaihtoehtoja. Vaan onko moraalisesti oikein että pahoinpidelty lopetetaan ja se kiusaaja uiskentelee nyt oikein rauhallisena tuolla terraariossaan...??? Tätä ainaki lasten kanssa jouduttiin läpi käymään..mut oikeenhan se menee, kun toinen oli niin kipeä, että parantaminen ois ollu todella työlästä, jos ois ees onnistunu. Tuo vesi antaa siihen omat haasteensa.

Konnan lopetus oli uutta mulle. Rouva sai lopetuspiikkinsä, saman satsin kun isompi kissa konsanaan, ja jäi käppäilemään vastaanotolle meidän jo sieltä lähdettyä. Aineenvaihdunta tekee sen, että kaikki vaikuttaa viiiiiveeeel-lä-. Rouva oli käppäillyt siellä vielä seuraavankin vuorokauden. Sen jälkeen oli elämän kipinä silmistä kadonnut ja Rouva oli pois pelistä..vai oliko? Vaipuiko vaan horrokseen. No, loppu varmistettiin pakastamalla Rouva. Nyt Rouva lepää eläinlääkärin pakastimessa, vain varmistuksena siitä että on todellakin vainaa. Aika hurja päätös elämälle.

Kissamme Aino taas seuraa selkesti aikaansa.. Paljastui meinaan sekin edellisenä päivänä että Ainohan onkin Antero. Ei lähtenyt karvapallo harjaamalla haarovälistä irti..

No, tää käynti saatiin kunnialla päätökseen. Oli reilu viikko väliä ja taas aikaa seuraavalle käynnille.

Tällä kertaa kissat lisäänty taas yhdellä. Veli poijjaan kolli päätti liittyä seuraan ylevään. Tällä kertaa tohtorille lähti kolme kattia siis. Kuvioiden muuttuessa matkassa oli kaksi kollia ja Neiti Peppi. Ja operaatio kastrointi kyseessä- Leikkaus onnistuikin varsin sujuvasti. Aikaa itse toimenpiteeseen ei varmaan mennyt kuin reilu puol tuntia (kaikilta kolmelta siis), ja sit lähettiin hiljasen kissalauman kanssa kotiin heräämään. Suihkunlattiassa on lattialämmitys, eli sinne tehtiin sit kissoille pesä, jossa saivat rauhassa lepäillä. Muutama tunti oliki hiljasta ja sit alko pikku hiljaa kisut nostelemaan päätään ja hoippumaan vastasyntyneen kauriin jaloillaan pystyyn. Onni koiruuskin tajusi et nyt ei oo kavereilla ihan kaikki kohallaan ja jätti illan leikit väliin. Antoi kisujen heräillä ihan rauhassa. Seuraavana päivänä joka kissa jo oli niinku mitään ei ois tapahtunukkaan. Nopeeta toipumista. Ruokaki maistui jo ihan normisti. Että nyt pitäs olla orkesteri taas iskussa. Matokuuritki tuli nautittua. Uusintarokotusten jälkeen seuraavaa käyntiä saakiin ootella 1-2 vuotta...jos ei ihmeitä satu ennen sitä. Hope not!

Syvässä unessa olevat sisarukset Väinö, Eemeli ja Peppi:

Image Hosted by ImageShack.us Rouva Konna: Image Hosted by ImageShack.us ja ONNI ihana:Image Hosted by ImageShack.us             

                                      PMMP: Jospas minä kissan saisin