Tää on taas näitä aamuja jotka vois ihan suvereenisti ottaa ja pyyhkiä pois kalenterista ihan kokonaan-. Kai tää tästä tas helpottaa ku saa avautua urakalla, sit kahvia koneeseen, laskut sataan ja takaperin jajajaja. Huokasta hiljaa ja jatkaa paremmilla mielin. Tää ois The My Plan.

Voiko ihanammin aamu enää alkaaa-aaaa...Ei voi! Aamuhan tietty alkaa sillä et Neiti päättää alottaa kimakan yksinlaulun noin kello 06. Sillä seurauksella et Villahousu kaivautuu kainaloon nukkumaan ja päättää ohimennen kusasta siihen. Neitikin tajuaa jossain vaiheessa olla ainakin hiljaa, nukkumaan se ei varmaankaan takas menny. No kello soi ja loppu katras hereille sen myötä. Jumankekka  mikä matsi ja taas niinku heti aamusta. Ei silmiään oo saanu ees kunnolla auki, ku huuto ja tappelu jo raikaa. Siinä kohtaa kilahti ekan kerran sillai niinku isosti. Nää tappelee niinki hurjista asiosta ku siitä et kuka saa aamupalaks ja mitä. Sitähän ei tottavie näin isossa perheessä kaikille tietenkään voi riittää.

No, samalla huomaan et putki tiskikoneen takana vuotaa varsin sutjakasti vesiä pihalle. Putkimiehen jo kertaalleen kävin hakemassa asiaa korjaamaan, mut ei näköjään auttanut. Eli eiku putkimiestä taas hakemaan enneku siel on isompiki vahinko hyvällä mallilla. Nii, ja täähän on just se "oikee" eka arki aamu, kun isäntäkin sit alotti taas työt piiiitkien remppalomien jälkeen. Oon suorastaan katkera etten oo päivätöissä. Ainaki just nyt. Nää on näitä miesten juttuja. Em mä ainakaan saa mitään helevetin helmiliitosta olemaan vuotamatta.

No joo, kannettiin me sit vaatekaapit Esikoisen kanssa ylös pikku poikien huoneeseen. Sellaset väliaikaset, enneku saahaan oikee komero sinne takaseinälle mihkä se kuuluuki. No siinä samalla puhelin soi, ja Juniori vastaa puhelimeen. Sillä seurauksella et puhelimesta häviää näyttö. TAAS KERRAN. Ei helvetti-. Nyt en ees koita korjata vaan meen ja ostan oikeesti uuden luurin. Tai haen jonkun kytkyn taitaitai. Ihan sama. Puhelinta ilman ei vaan osaa elää. Se on se selkeesti tärkeempi osa elämää ku telkkari. No ei se siihen loppunu.

Just viittä vaille ku Juniorin piti kouluun lähtee, niin se muistaa et joo, läksyt tekemättä. Ja tätä on tankattu jos sen sata kertaa. Et läksyt tehdään heti kun koulusta kotia tullaan. Ja perjantaina viel kysyttiin sen kakssataa kertaa et ootko varma et läksyt on tehty. -Joo joo. Oli vastaus. Eli ei voi yhtään jättää tarkastamatta tuonkaan tekemisiä. Neiti siinä sit samaan rahaan päätti alkaa pelata pleikkarilla jotain peliä. Ja siitäki saivat sit taas helvetillisen kiljumisen, narinan ja kirkumisen aikaseks. Juniori kettuilee pelaamisesta ja Neiti huutaa ku syötävä. Kielsin pelaamisen ja hoputin herroja kouluun. Uudet raivarit viel jostain ihme jutusta ennen lähtöä ja siin sit ovella selvis et herra kuskaa pelejä kouluun. Siinä kohtaa mulla pullistu verisuoni päästä, sillai niinku Aku Ankoissa konsanaan. Ja nappasin sen pelin ja taittelin sen sitten tuhannen päreiks. Et eiks mikään voi mennä niinkuin on sovittu. Ja Neiti kirkuu edelleen taustalla juurikin sen pelin tähden, kun sen piti sitä pelaa ja plaaaplaaplaa. Just kun olin sen pelaamisenkin kieltäny. Ihan muutama vieno ääninen ärräpää lens ilmoille, ja ihan ihme on jos toi viereisen rakennuksen neuvolan täti ei kuullu et nyt tämän pesueen äiti muoria harmittaa ihan isolla V:llä. Itkun kanssa lähtee yks sit kouluun, koira luikkii niskat kyyryssä perään. Ja Neiti jatkaa kirkumista.

Pääsen koneelle. Ja kaskas, ei taas nettiyhteys toimi. Ja eilen onnistuin poistamaan koneesta kaikki audio asetukset sujuvasti poispois kauas pois. Et radiokaan ei sit kuulu. Eikä siis mikään muukaan musa. Ei sit niin alkuunkaan-. Muksujen huutamista saa korvat hehkuen vaan kuunnella. Ihanaa ja auvoisaa. Modeemikin näyttää siltä et se on varmaan rikki. Miks kaik hajoo aina kerralla???? Et jos ei puhelin eikä netti toimi ja sen myötä kaik yhteydet ulkomaailmaan on Offline tilassa, ni arvaa kellä taas palaa proput? Et nyt sit sitä kahvia koneeseen, sen jälkeen auton nokka kohti lähintä isoa kaupunkia; ostamaan uus puhelin ja joku hemmetin miniläppäri mokkulalla. Sit saattaa taas tääki ahistus helpottaa?? Nojoo, jos tyytys siihen puhelimeen. Ny meen kattomaan mitä Villahousu ja Neiti paiskoo tuol paskas. Ryminä vaan käy. Et joo. Ei näit aamuja mulle enäää, Pliiiiis ja Kiitos!

                                             Crazy Frog; Axel F