Illasta alko mahoton jytke. Alko meinaan hammasta jomotella ja kipu vaan ylty iltaa kohti. Buranaa vedin oikeen niinku urakalla, mut siltikään ei tahtonu kipu vaan loppua. Yö meni levottomissa merkeissä. Talo asiat pyöri päässä ja puolet päästä oli kipeenä hammaskivun takia. Puol neljä kattelin kelloa viimosen kerran ja sit sain onneks hetken koisattuakin.

Aamusta sit suoraan särkypäivystykseen, joka onneks oli tänään tässä kaupungissa. (ei meinaa oo ku kerran kuussa). Olin kolmas jonossa ja kahen tunnin oottelun jälkeen pääsinkin sit rouva hammaslääkärin pakeille. Lääkepaikka hampaaseen ja ah niin ihana kivuttomuus alkoi. Eli reikähän siellä oli, mutta ei ees ihan paha. Mun onneks. Jos nyt muistas sit arjen taas alettua varata viimein sen tarkastus ajankin tuonne omalle hammalääkärille. Johan siitä viime tarkastuksestakin on liikaa aikaa.  Mutta. Nyt ei sit enää särje.

Asunto asiat vaan pyörii mielessä. Vähänkö mulla oikeesti hajoo polla ennen huhtikuun alkua, kun pitäs saaha tarjoukseen selkoa. Miten ihmeessä malttas oottaa. Hyvät täpinät :o))) Kummasti tulee surffattua kaikenmaailman remontti keskusteluissa ja sisustus sivuilla. Remonttiahan sinne ois kyl ihan pakko het alotella. Mutta ihanaahan tää on. Toisaalta. Suunnitella kaikenmaailman juttuja. Paitsi et sit teköö ja kipiää jos tältä pilveltä joutuu pudottautumaan :oX Auts..-.