Taas on viikko vierähtäny et hups heijaa vaan. Ihanaa kun on kesä EIKÄ KIIRE MIHKÄÄN :oD Joopajoo...

Eilinen alko lupaavasti. Sain nukkua pitkästä aikaan pitkän kaavan mukaan ja isäntä herätteli sit kyselläkseen et jotain tarttis teherä. Pienen palaveerin jälkeen otettiin nokka kohti Prisman infoa, josta haettiin halvennuksella Lintsin rannekkeet. Eli eiku Linnanmäelle. Lähdettiin vähä hopulla, (into piukeena,hehheh..) ja Neitin vieno kysymys havahdutti taas todellisuuteen liikennevaloissa. Et onks toi takaluukku koko matkan auki..Hups. Tila-auto, jossa luukku avaa vielä koko perän. Nojoo, eiku kipikipi punasilla viel luukku kiinni ja menoks taas.

Lintsillä päivä oli hieno. Aurinko paisto vähä liiankin kuumasti. Puuhaa piisas pitkälle iltaan ja kaikki muksutkin pääs testaan ison osan laitteista. Paitsi tietty Villahousu-. Äiti pääs Hurja kuruun, vuoristorataan ja Vekkulaan. Iskä testas Vonkaputouksen. Lapset hoiti loput :o) Kirnua vaihteeks huollettiin ja kun se viimein avattiin, niin siinä oli yksi vaunu hajanaisena. Mut siitäkin huolimatta Esikoinen ja Jannu kävi sen kokeilees. Kai se oli vaan lisäjännitystä eloon, kun kone on koko aika jotain reistaillu, huih. Mua ei sinne sais. Ei saanu tosiaan kovin moneen laitteeseen..Alkaa vissiin ikä painaa kun viimeksi Tykinmäen reissulla oksensin ihan hurjana parin karusellin jälkeen..Ikä ei tuu yksin..

Lauantai meni Neitin kummitätin polttareitten parissa. Aamu alko ABC:llä aamupuurolla, jonne kaasot sankarin hakivat. Herättivät paran kesken hyvien unien, pukivat Peppi Pitkätossuksi ja ja latasivat listan käteen et mitä pitää menossa mukana olla. ABC:ltä matka jatkui tallille. Ensi kertaa hepan selkään, mutta hyvinhän se meni. Niinku Pepiltä vaan voi oottaa :o) :o) Ihana western polle osas hienosti pistää vähän kampoihin aloittelijan hyppysissä, mut osas se kuunnella ohjeitaki ohjastajalta.

Image Hosted by ImageShack.us

 

Sieltä mentiin heittelemään Hyvinkäälle vähä koripalloa katukoristapahtumaan ja syömään jäätelöä. Ja sit matka jatkui vauhtipuistoon Ralliauton kyytiin. Vauhtia piisas. Sieltä Lopelle kyläpäiviä viettämään ja sieltä tarttui mukaan myös saunavihta sankarin omakätisesti sitomana. Sitten oli vuorossa Räyskälän lentokenttä ja tarkoituksena oli hypätä tandem hyppy, mutta pilvinen sää esti sen ja ohjelma vaihtui purjelentokoneen kyytiin. Tässä kohtaa kävi ilmi ettei tandem hyppy olisi onnistunut pahan korkeanpaikan pelon vuoksi, mutta purjelentoon sankari läks lopulta huojentunein mielin kun ei tarvinnut koneesta pudottautua :o) Lennon jälkeen mentiinkin Lopelle mökille ja nautiskeltiin mukavast illasta kivalla porukalla. Riina-kaaso oli vääntänyt pöperöä yllin kyllin ja niitä sit popsittiin, saunottiin ja kyseltiin morsiammelta kummia. Hierojakin otti ja hieras päivän kolotukset pois morsiammelta. Mukava päivä, toivottavasti morsiankin oli samaa mieltä :oD Sunnuntaina kotiin.

Mut joo, hengissä siis ollaan ja uimaan tarttis päästä. Just vasta syötiin ni ihan ei het malta mennä. Isäntä käväs pikku väen kanssa mummolassa ja me Esikoisen kanssa saatiin ihan rauhassa siivota kämppä siistiks. Olipas ihanaa sekin, kun sai rauhassa huiskata. Yks mattoki pitäs käydä pesemässä,mut taidan huomisaamuna yrittää selvitä sen kanssa. Ehtis sit kuivuakki vähä siel matonpesupaikalla kun ei sinne mitään uskalla kuitenkaan yöks jättää roikkumaan.

Jotta palataan :o)