Tää ois vähä niinku Onni postaus. Kun tuo koiruus herra on taas kauheesti kasvanukkii ja kuulumisia kaivattiin. Onnihan on siis Griffoni; Petit brabancon. Ikää on nyt sellaset 5 kk ja lisää tulee :oD Onni on aika lailla sisäsiisti. Vahinkoja sattuu enää harvoin. Paitsi JOS joku jättää takkinsa eteisen lattialle tai muuta yhtä mukavaa. On kummasti lapsetki oppinu laittaa takkinsa naulaan. . . .

Pojalla on myös hyvä ruokahalu. Kaikki oikeestan kelpaa mitä kuppiin eksyy. Toiset nopeemmin ku toiset. As always everyone. Luut maistuu nyt entistä paremmin, kun hampaat vaihtuu. Yks kulmuri löyty lattialtaki, et todellaki ne nyt vaihtuu. Ja sen kyllä huomaa. Mut onko vähä mahti koira kun se ei kalua mitään luvatonta. Ihan alkuun erehty sillon kaluumaan kahdesta kirjasta kulman, mut siihen on vahingot jääny. Et ei voi ku olla ylpiä. Tunnen koiria jotka on vetäny niin maan kunnolla kalustukset uusiks..

Ja ekaan näyttelyyn meinataan lähtee.. tai siis kyseessä on Match Show whatever.

Kuvaus: Tervetuloa Match Show:hun sunnuntaina 13.1.2008 (Mäntsälä)

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautuminen alkaa klo 10.00 ja arvostelu 11.30

ILMOITTAUTUMISMAKSU: Ilmoittautumismaksu 6 eur/ koira,
Lapsi- ja koirakilpailu ja Junior/Senior handler 5 eur/osallistuja

LUOKAT:
- Pennut 5-9 kk
- Pienet aikuiset alle 40 cm
- Isot aikuiset (yli 40 cm)
- Monirotuiset
- Lapsi- ja koirakilpailu
- Junior Handler
- Senior Handler

HYVÄT PALKINNOT JA MUKAVAT TUOMARIT!

Järjestäjä: Weimarinseisojakerho - Weimaraner Club of Finland ry

Että sinne siis joukolla. Miljoonissa matcheissä on aikanaan tullu käytyä, mutta kun olin aina niissä töissä(mm. kahvia ja pullaa myymässä ihmisille), ni eipä oo meinaan mitään käsitystä miten hommat siellä etenee. Et onneks on Onnin kasvattaja ja Onnin siskon pesue lähdössä mukaan ni on myös se henkinen tuki ja turva paikalla. Sitpä tietää et onks se kivaa vaiko ei, niin omistaja kuin koirakin :o) Ja griffoneitten oma näyttely ois Lahdessa ens kuulla. Sinne ois kans tarkotus päästä käymään ja kattoon kuin käy.

Ja lopuksi vielä ihana pentu kuva, Onni boy ottaa rennosti naisseurassa. Sari oli näpännyt tämän, aivan ihanan kuvan :o))) Onni ja siskot:

Image Hosted by ImageShack.us