Joko ollaan kohta perillä...Joko kohta saa syyä eväät.. Luokkaretkipäivä takana siis. Olin "valvojana" esikoisen retkellä.Olo on ku..öö..omenalla. Tuskanhiki pinnassa ja nukkumaan on tänään ihan pakko päästä ja aika pikaseen.

Pienillä oli tänään viimonen kerhopäivä ja aamu olikin yhtä pikapikapikaa ja hopihopi meininkiä. Hermohan siinä meinas kiiruussa mennä. Esikoinen yläs seiskalta ja koululle etukäteen, sen jälkeen nuoremmat kerholle. Nuilla oli tänään viimonen kerhopäivä, eli näin se kesäloma alkaa pikku hiljaa olemaan tosi asia. Mummi lupas nuo kerhosta noutaa poiskii, niin äiti pääs lähtemään sinne esikoisen kyttäyskeikalle. Eli kerholta tuhatta ja sataa koululle ja suoraan hyppy bussiin ja nokka kohti Turenkia. Viides Villahousu mulla oli mukana kantoliinassa. Villahousulle aamu tissittelut bussissa ja sit oltiinkin perillä. Sit mentiin hyppy koikkaloikkaa pitkin mettää muutama tunti, laavulla rillattiin makkaraa ja syötiin maailman parhaita munkkirinkilöitä ja kunnon pannukaffia. Et los buenos oli ateria joo. Sitten takas bussiin ja tällä erää nokka kohti Riihimäkeä, jossa käytiin ensin Metsästysmuseossa. Vaikka se noin lähellä onkin, niin olipas meinaan allekirjoittanutkin siellä ihan ensimmäistä kertaa-. Mielenkiintoinen paikka olikin. Heikkoa meinas ihan hiukkasen tehdä se kun siellä oli myös metsästyskoiria täytettynä. Oli aika orpo olo niitä siinä pällistellä :o/ Turre parat..

No sit mentiinkin taas etiäpäin ja tällä erää osoitteena oli Ankkalinna. Eli taidemuseon Ankkalinna näyttely. Se oli KÄÄÄk, niin hiano. Mutta aika nopsaan katsastettu läpi. Mikäs siinä, kiva oli käydä. Sit oltiinki jo kotimatkalla.

Ja taas mentiin kieli vyön alla..Kotiin tällä kertaa. Siellä huttua naamariin, pikanen vaatteiden vaihdos ja mummin vapautus kotimatkalle. Pienet juhlatamineisiin ja kiitolaukkaa kirkolle. Eli kevätkirkkoon päättyi nuiden kerhoilut nyt. Noh, eip siin mittää, oltiin vaa väärään aikaan siellä, mutta onneks kuitenki etuajassa. Nolompi ois ollu myöhästyä. Enpä tullu alkamisajankohtaa tarkistaneeks siinä hötäkässä.

Sitten pikanen kauppareissu, josta totesin vaan että enpäs ostanu mitää viisasta..tai no maito katsotaan viisaaksi mut kaik muu oli ihme höpöhöpöä taas. No jos jo torstaina ehtis paneutua nuihin ostoksiinkin.. ja eiku isäntää hakemaan junalta. No seki viel. Sehän otti ja soitti sit et juna jää Keravalle oottamaan raideyhteyttä. Järvenpäässä oli joku hypänny alle ja siivoominen kesti. Kesti sit meinaa tunnin melkeen.

Ja viimein kotiin, iltapalat naamariin ja täsä ollaan. Lapsetki sammu kummasti, ei tarvinnu kauheesti kehotella. Huomenna hulabaloo jatkuu..Esikoisen koulupäivä on yhdessä leirikeskuksessa ja sinne siis matkamme vielä käy. Kyttääjänä taas paikalla (=virallinen valvoja siis ;oD ) Kasiltä menään ja illalla kasilta pitäs olla den grande finale. Eli se on huomennaki iltaan saakka menoa ja meininkiä ja veikkaan et ku lapset kirmaa koko päivän raikkaassa kevätsäässä ni illalla ovat aika valmista kauraa kaikki. Eli pienemmät lähtee mukaan. Vain Jannu jää kotiin (tai siis koiulupävähän sillä on) ja senkin varmaan iltapäivästä tuun mukaan sitten noukkimaan. Torstaina ois neuvolaa, kierrätyskeskusreissua, yhdet synttärit ja iltapäivää politiikan parissa..Jotta joo, uskotteko et perjantaina en liikauta eväänikään. makaan vaikka koko päivän ja kakruilla saa pyöriä videot mun puolesta vaikka aamusta iltaan. Perjantai on siivouspäivä, mut tällä haavaa tuntuu et se suosiolla jätetään. Vaikkakin tarvetta olis. Hirvee siivo taas. Mut se ei viel oo ehtiny iskee ahistus kynsiänsä minuun, eli nyt ei vielä häiritse NIIN pahasti. Kuka kumma täällä ees sotkee kun koskaan ei olla kotona. Ihan kummallinen juttu.

Mutta niin se homma etenee, Unia ja Pullankuvia. Tiistai on toivoa täynnä..eiku oliks se torstai....