Voi härrekyyd..Rustasin just viestin valmiiks ja tsädäm, posautin koneen kiinni tallentamatta. Ketuttaako. NOT...

Oikeesti piisivalinta ehdottomasti pitäs olla tälle päivää SUVIVIRSI.

Joo, eli alusta. Pojat kävi aamusta kevätkirkossa ja hakemassa koululta todistukset. Vallan hyvät saivatkii :o) Sillä aikaa koristelin eilisen kokkailun tulokset, eli voileipäkakut lähtövalmiiksi. Aikaa meni hups heijaa sellaset 2 tuntia, vaikkei ihan kauheesti tarvinnu ees näprätä enää. Tälläset niistä tuli:


Image Hosted by ImageShack.us

Jos sisältö kiinnostaa, niin voin rustailla vaikka huomenissa. Kasviskakkuja olivat vallan, ja mahdottoman hyvänmakusia vaikka ite sanonkii. Hyvin ne kauppansa tekivät.

Pojat alotti säätämisen kotiin tultua. Meinasivat jäähä pleikkaa pelaamaan kun lähtö alko lähenemään. Siitä se riemu sit ratkes kun äiti pakottimella tuuppas kaikki juhlatamineissaan autoon ja nokka kohti Hesaa. Siinä kohtaa taustalla soi biisi otsikosta. Kevyttä nurinaa ja kurinaa. Hermot pinnassa ihan kaikilla. Miten se lähteminen onki niin tuskasta työtä välillä.

Eli lakkiaisiin kulkumme kävi, kun pikku-sisko lakkinsa sai. Pileet oli Hattutehtaalla, jossa pyörii radio Free your mind. Sähäkkä systerini siis hoiteli myös samalla radiolähetykset sieltä ulos. Hjuvahjuva miss päätoimittaja. Lapset oli iiiihan täpinöissään (ja muutama vähä isompiki) kun pääsisvät mukaan radiolähetystä tekemään :o) Kuunnelkaahan www.yle.fi/free Mukeloillaki ilme kirkastu ku perille päästiin, unohtu onneks nurinat.

Itse juhlakalu oli varsin tyylikkäänä juhlissaan. Ihan meinas iso-siskoki kyynelehtimään ruveta kun hokas et iso likkahan se jo on..herran jestas. Kotia tultiin pileistä yhtä vaille täyslukusena. Isäntä teki reilut, eli se vaihto nuorempaan ja läks sit siskon kanssa baariin ;oD Reilu meininki..

No, me kotiuduttiin Makuunin kautta. Mukaan tarttu kasa namusia ja DVD: Borat. Täällä sit löhöttiin ja vedettiin voileipäkakun rääppeitä, namia ja tuijotettiin Borat. Aivan hulvaton elokuva. Väsymyksellä ei varmaankaan ollut osuutta asiaan, kun nauratti niin et meinas ihan peliverkkarit revetä. Siis aivan hulvaton. Huhhuh.O_o

Huomenna ois toisen tätin (lapsille täti) valmistujaisjuhlat vielä, ja sen jälkeen ollaan ku Ellun kanat. Pojillaki tais aivot kesäloman alettua jäähä narikkaan. Juniori on koko päivän veisannu Apulannan; Viisaus ei asu meissä  Että joo.

Ens viikko rampataankin Hesassa oikeen urakalla. Maanantaina mennään Villahousun kanssa kuvauksiin. Eli Villahoususta tulee nyt sitten kansikuvapoika, joskaan en vielä tiedä et mihin Vauva lehteen..Sit on kokousta ja kaikkee muuta kivaa siellä suunnalla...

Ja ihania uutisia kuulin, tuttuni on saanut kolmoset torstaina. Nyt vaan toivotaan et kaikki menee hyvin ja pienet alkavat pian voimistumaan. Alku on aina vähän hankalaa, kun oikeen pienenä syntyy. Mutta sitkeitä poikia ovat kaikki, parasta toivotaan ja siihen uskotaan!

Kauhee määrä tääl hengaa laskurin mukaan populaa, jättäkää nyt toki tassunjälkiä. Jos toi tuhat luku tulee yhtä nopsaan kun tää 500 kävijää, niin vois vaikka arvontaa pistää pystyyn. Jeah. Oon siis jonkin verran plarannu nuita muitten blogeja ja saanu vaikutteita ties mistä ;oD Heh.Mutta unten maille matka vie. Unia ja Pullan kuvia!!!