Lamaannuttava paniikki..Henkistä valnmistautumista huomiseen. Olo on epätoivonen. Pelottaaki ku pientä pirua. Eli aamusta se ois..leikkaus aika.  Klipsien lisäksi kopaavat kasvaimia kuulemma pois. Varmistellaan ettei oo solumuutoksia tullu, että ovat aina vaan vaarattomia. Toivossa on tässäkin kohtaa hyvä elää. Voi olla aika jännää oottaa patologilta tuloksia sit seuraavan viikon tai jopa kaks. Hui.

Nyt ois mahottoman hyvä aika painua vaikka lenkille ihan omine ajatuksineen. Isäntä vaan on taas ties missä. JOs tässä vaan kuiteski sit loppupeleissä panikois keskenään ja kävis siellä pakollisessa suihkussa ja painus nukkumaan. Kun sais sit nukuttuaki. Aamusta ravinnotta ja suihkunraikkaana sit Leikoon, ja kotia pitäs päästä jo ennen kuutta illalla, jos kaikki menee hyvin. Tai KUN kaikki menee hyvin. Niinhän!

Nukutus pelottaa..On se niinku pieni kuolema. Mitäs jos siit ei heräiskään..?? Äh, ei saa maalata piruja seinille. Eli eiku menoks. Taidan kuiteski kaapata Villahousun kärryyn tai liinaan ja lähtee pihalle vähä puhaltelemaan. Mä haluun happee. Nyt.