Ei vaan meinaa taas päästä käyntiin ollenkaan. Kaik on vaan niin tah-mee-ta. 

Eilinen oli taas kuin suoraan horror moviesta. Poika pelaili koneella ja kaskas, Vista kaatu ja kaikki asennettiin uusiksi. Sinne meni valokuvat, sinne meni ladatut musat ja sinne meni kaikki kokouspaperit. Ja sinne meni kaikki sähköpostin yhteystiedot. Ahdistustahan tuo taas aiheutti, mut vahinkohan se oli. Harmittaa silti isolla V.llä. Tuo oli vähä niinku piste ii:n päälle, kun puhelimen entisen SIM-kortin mukana meni kans aika läjä yhteystietoja. Mitä..1-2 vkoa takaperin? Et tällänen "helppo" sosiaalisten suhteiden päivitys kerta laakista. Ja heittämällä hoidettu suorastaan. Älä soita mulle, ni mä en soita sulle :oP

Jotain positiivistaki mahtu päivään. Saatiin vieraita, teetä ja sympatiaa ja Juniorille toppahousut. Se OLI ihanaa. Kiva kun kävitte, you know who i mean.

Ja sain sovittua yhden riidan ja ollaan taas väleissä senkin osapuolen kanssa. En yleensä ole kummoinen riitelemään. Aika paljon saa tapahtua ennenku miul palaa kiinni ihmisten kanssa. Mut sit ku käpy käy, ni se käy. Ja tuo oli hyvä esimerkki siitä. Et ku tarpeeks kauan jauhaa samaa, eikä homma etene puoleen tai toiseen ja päälle lisätään viel oma stressi elämästä ja kaikesta, ni setti oli valmis. Ja kyseessä oli oma mutsi-. Et ei se tilanne tänkään sopimisen jälkeen varmasti kauheesti muutu, (vanha koira ei opi uusia temppuja) mut ees olevinaan voi sanoa et meil on välit. Tai no onhan meil. Toi 100km on ihan hyvä väli/etäisyys tuostaki :oP Mut ei oo kiva olla kenenkään kanssa riidoissa. Nuo ihmiset joiden kanssa oon eloni aikana riidelly, taitaa olla yhden käden sormilla laskettavissa. Onneksi.

No. Auto sai talvinakit alleen ja nesteytystä kitusiin. Ulkona on sen verta pakkasen puolella ja luikasta ettei kesäkumeilla uskalla enää ajella. Tänään ois tarkotus suunnata kenkäkaupoille, kun Juniori ja Neiti kulkee edelleen talvisaappaiden puutteessa kumppareissa. Eli talvikenkäkaupoille on päästävä. Talvivaatettakin on hankittava.. varsinainen rumba lasten vaatettamisen kanssa. Ja rahaahan on vaikka muille jakaa...

Ja hei, sain puhelun labrasta!!! Kaikki oli negaa. Ei epiteelisoluatypiaa, eli ei solumuutoksia. Ja siis ei ainakaan papillooman aiheuttamaa syöpää kohdunkaulalla, ilmeisesti ei siis kohdussakaan. Tästä on taas hivenen parempi jatkaa. Pahin skenaario oli et jos tuolla oliskin kasvaimet puhjenneet kukkaan. But no, and it`s good for that. Here we go again. Tästä on taas hyvä jatkaa. Seuraava tsekkaus on kai näitten tulosten pohjalta vasta vuoden, tai jopa kahden päästä.

Ja eiku hommiin. Ruokaa tarttis laitella. Pääsis sit lähtemäänkii--.

 

                   Metallica: That Was Just Your Life