Erikoisen erinomainen rupeema takana.. Aina vaan sattuu ja tapahtuu, joskus kovemmin ja toisinaan jopa tosi kovaa..

Viikonloppu meni huiskeessa. Isäntä sai päähänsä et esikoiselle ON JÄRJESTETTÄVÄ juhlat, ikää mittarissa kaikki 11 vee. Ja oikeet syndet meni ilman tärinöitä jo viikko takaperin. Herra oli varsin tyytyväinen, vaikkei niitä sen koommin juhlisteltukaan sillon, mut ei se sit vastaan pannu ku pilettä alettiin kursimaan kasaan. Eipä meillä käyny ku kummit ja mummi, kaks kaveria ja bestiksen pesue. Olihan siinä. Tarjolla, yllätysyllätys, voileipäkakkua ja vaihteeks taas prinsessa kakku, vai oisko se tässä yhteydessä prinssikakku, marsipaanikin oli sininen. Eli nää perusvermeet. (lue: ainoot mitä osaan tehä) ja synden kunniaks vedetiin pakkasesta Marin aivan sairaan hyvän makunen PÄTKIS kakku. Slurps.

Eka lauantaina juhlittiin kummipojan ja isosiskon synttäreitä ja kierreltiin Kielon kanssa kirppareita ja kauppoja. Kirpparilta tarttu mukaan Neitille Prinsessa tennarit eurolla ja esikolle vyö. Syötiin Obelixissä sairaan hyvää ruokaa ja illalla samuttiin ku saunalyhdyt. Sunnuntai hurahti synde jutuissa ja tää päivä muuten vaa ihme jutuissa. Vettä on satanu ku Esterin peestä, ja sisällä ollaan vaan karjuttu toisillemme. Illalla istuttiin valtuustossa oikeen pitkän kaavan mukaan, ja suoraan sanottuna oli oikee jaaritus kokous. Ei päätä eikä häntää. Tärkeet päätökset menee nuijan kopautuksella ja sit pikku piiperryksiä on aikaa vatvoa vaikka kuinka O_o

Ilosesti vedenkäyttöki kiellettiin jonku ihme rakennetarkastuksen takia koko viikoks ja tänää tuli ilmo et saahaan mennä uimalaan ilmasiks. Tuleepa tosi halpaa/ilmasta uimista.. Mies käy töis autolla ja bussilla pitäs mennä. Ai miks, no a) pienemmät ei jaksa kävellä ku toiseen suuntaan b) Neiti ei osaa fillaroida, ja painaa niin paljon etten vois ees kyytsätä lastenistuimessa, ja jos kyytsäisinkii, ni Villahousu pitäs johki sijottaa.. Eli bussilla mennään tai sit ollaan menemättä kokonaan. Plaah. Tässäpä sen taas huomaa ja muistaa et kuin kumman tärkeetä se toi vesi tuol kylppärissä onkaan.

Mitäs muuta..noo, vaippoja muuten tuli hommattua lisää..Vaik vakaasti päätin ettei me tarvita enempää. Mutku meil oli ongelma. Villahousu kun oppi miten saa vaipan riipastua päältä pois, niin sehän lähtee alta aika yksikön. Ja sillonhan on tosi kiva lirutella mihin vaan kun ei oo vaippaa ja äitiki on niin tyhymä, ettei osaa lukee lastaan ja kuskata joka pisusta pissille. Osa pisuista päätyy kyllä lavuaariin ja kakathan herra melkeen(!) tekee pytylle, ja siitä hienosti ilmottaaki, mut nuo pisut. Noh, Kanto-kaupasta löyty ratkasu. Ostin sitte 4 takataskuvaippaa, ja jo pysyy vaipat päällä. Nuissa on niinkus tarrat pylly puolella ja ne on paras pukea lapselle sillon ku se on joko a) mahallaan tai b) opettelee kuivaks, eli toimii harkkahousuina. Oon ihan hurahtanu nuihin kantokaupan All-in-oneihin, joten nämä kyllä hyvin jatkaa samaa hyväksi havaittua linjaa. Imua ja säätövaraa piisaa.

Jospas tässä taas sepustusta tällä erää. Papukaija merkki jos jaksoit loppuun saakka TAAS lukea :oD

Ja mulla vaan päässä pyörii biisi; What a feeling...aina vaan, uudestaan ja uudestaan. Aargh.Pitäs jotain rallatusta soittaa et sais piisin vaihdettua :oS