Kaija Koo laulaa loilottaa ja olo on varsin herkkis. Ihana syksy on viimein täällä ja pimeessä ja hiljasessa on ihana yksin fiilistellä. Party lite taas vetää voitot kotiin kun kynttilöitä on NIIN ihana poltella.

**Kaija Koo: Seuraavassa elämässä**

Kerroinkin että viikonloppuna käytiin taloa katsastamassa. No. Se oli POMMI. Ja niin oli se välittäjäkin. Yritin puhelimitse häntä lauantaina eka tavoittaa ja puhelin ei vaan vastaa. Lopulta laitoin meiliä ja herra vastaa että "olen huippu kiinteistövälittäjä, en päivystä aina". Heh, pisnes miehii selkeestiki. Joopa.

Muuttolintujaki oli liikenteessä. Näin meinaa ekan kurkiauran tänä syksynä! Eli uskottava on. Syksy ON tullut.

No, sit kyl katteltii yks toinenkin. Se oli valmistalo ja ilmeisesti on tullu rakentamisen loppuvaiheessa avioero tai jtn. Eli pintoja vaille valmis. Mutku..Isännän mielestä valmistaloissa vuotaa nurkat. Plaah. Se siittä.

No, eipä siinä. Jos me rakennettas sellanen tönö ku isäntä haluais niin avioerohan se meillekkin tulis. Ja vaikkei tuliskaan niin rahat ois loppu jo ekaan valuun mennessä.

Ja sen verta paljon on otettu matsiakin taas viime aikoina et toisinaan tuntuu et tässähän on koht tilaa ihan sopivasti..mulle ja lapsille..?? No, liiottelua, hope so. Mut on tää vaan sellasta ristiaallokkoa. Hoida siinä sitte parisuhdetta kun toista ei juurikaan näy ku pitkillä suorilla.

**Kaija Koo: Kylmä ilman sua**

Mitäs muuta. No tässä on taas liidelty ties missä pilvissäki taas. Vipinätä on piisannu, mut millonka sitä ei piisais. Haudassa.. ?

Positiivisinta lienee se että sain viimein itelle uuden tietokoneen. Joka ei tietenkään nyt enää kaatuile :oX Ja ihan itte oon asentanu..Tänää oliki melkonen asennus sessio ku vanhan koneen mesestä tiettykkin piti saaha kaikki hymiöt talteen ja sitä sit himppusen tuli soudettua ja huovattua. Mut nyt on hympät uudella koneella ja olo on varsin mairea. Väsytä taas ei tippaakaan, vaik kelloki käy sen miljuunan-. Pitäs mennä nukkumaanki kyl joo, aikaseen ois taas ylös selvittävä. On nää arkiaamut aika säpinää.. Esikko kouluun kasiks, Jannu ysiks, ja vuoroin toistepäin. Juniori kasiks eskarille, ja Neiti 8.30 kerhoon. Ja Villahousuhan tietty raahautuu mukana. Sit taas 11.30 Neiti kerhosta ja 12.00 Juniori eskarista ja isommat tuleeki omia aikojaan sit koulusta. Sit on ruuanlaittoa ja päikkäreitä, ja sit onki pian jo kello sen verta et alkaa pikku kakkoset töllöttimestä ja pääsee henkäilemään rauhassa soffan nurkkaan. Ellen nuku päiväunia Villahousun kanssa.. Ja illasta yleensä nauttii tästä hiljasuudesta, ja omista ajatuksista. Et nukkumaan meno taas venyy ja viikonloppuna sit onki taas ihan eri kuviot. No jee.

Tänään oliki rauhallinen aamu. Oltiin Villahousun kanssa kahestaan kotosalla ja saatiin siivoiltua. Nyt on taas hyvä mieli pitkän aikaa. Energiaa piisas kun on saanu pääkoppaa vähä setvittyä. Ja se Mikan (kansanparantaja) kuravelli tepsii ;oD Piristää meinaa kummasti kans. Sit tuliki Anu herra X:n kanssa kyläileen ja oli taas oikeen rauhallista. Ei voi olla muuta ku rauhallista jos 9:sästä lapsesta ei oo ku kaks nuorinta hillumassa. Jesh.

Mutta nytpäs alan surffaileen netis..Palatahan taasen astialle; *PUS* kaikille lukijoille :o)