Johan täs meinas taas liian hyvin lähtee menee.. heko heko :o/ Pitiki mennä elvistelemään ja marttyyrinä vähä kannella liian painavia kantamuksia. Seurauksella että napa aukes ja vuotaa kudosnesteitä koo-koo aika. Että jippiaijei.

No, marttyri eilen sit viel otti ja siivos, silläkin uhalla et kipeetä teki. Sen verta sattus, et hiki valu ja itku meinas tulla, mut pakko oli saaha vähä paikkoja kuntoon. Isäntä painu ajoissa koisimaan kun piti päästä aaamuyöstä kalaan ajoissa.

Ja pääshän se. Sillä seurauksella että jalka lipes kalliolta, pots plojo ja kinttu oliki siinä silmän räpäyksessä poikki kolmesta kohtaa. Saaressa oottelivat tunnin et saivat veneenhakemaan herran hoitoon. Mantereelta tuli sit lanssi kiidättämään isännän Jorviin, jossa kuvattiin kinttu ja laitettiin kuljetus kipsi. Nyt ukko on siirrettynä Hyvinkäälle ja odottaa leikkausta. Riippuu päivystävästä kirurgista et leikkaavatko tänään vai huomenna vai vai vai.. Kippeenä nyt makaa ja vaan oottaa. Viikon verta varmaan menee suunnilleen nyt sairaalssa, sit ollaanki saikulla. Palttiarallaa puol vuotta, ja sit aktiivista kuntoutusta seuraaat pari vuotta ja kattotaan et piisaaks sekään. Voi olla raksahommat tältä erää ohi.

Taloudellinen puoli mietityttää. Ainoa onnellinen ajatus on just nyt se että ONNEKS (!) ei ehditty sitä asuntolainaa haalimaan. Taloudellinen tulevaisuus ei näytä kovin hääviltä, mut pakko kai sitä on toimeen tulla.

Toinen positiivinen asia on että nyt ei tarvi arpoa millon mulla on auto alla ja millon se on isännällä töissä. Eli nyt on auto ja kauan. Siihenhän voi jopa tottua.

 

Nojoo, nyt vois käydä tupakilla. En oo polttanu..ööö..aika moneen vuoteen..oisko edellisestä aikaa semmoset 15 vuotta. Mut nyt on saatava yks kessu. Piste.