Heko heko. Ei tästä talvea taideta saaha sit niin maan ees tekemälläkään. Paitsi et just nyt muutes alko pyryttää.. Tänäänki oli niin kaunis keväinen auringon paiste päivällä, ettei paremmasta väliä. Usko kevääseen on vahva, vaikkei sitä kunnon talvea koskaan tullutkaan. Eikä toivottavasti ENÄÄ tule. Seppo netistä löyty jokseenkin aiheeseen sopiva kuva:

Image Hosted by ImageShack.us

Säästä seinään--. Töissä on ollut kivaa. Ehkä tieto siitä, että sekin hupi joskus loppuu (huhtikuussa?) tekee siitä vieläkin kivempaa. En mää ihan oikeesti taitas vielä jaksaa töihin mennä jos muksut pitäs hoitoon roudata. Että hianoo on kun tuo uketsu on kotosalla nuitten kanssa ollu. Tehnyt varsin hyvää mun omalle mielenterveydelle tämä työrupeema tässä. Nyt onki tullu vietettyä huikeat kaksi vapaa päivää ja ihan vieläpä putkeen. Eilinen meni enempi ja vähempi lusmuillessa, ja illasta kävin Neitin kanssa Mirjan tykönä ihmettelemässä Lingon & Blåbär -vaatteita. Tilasin neidille Viktoria tunikan, paitsi että sehän sit oliki jo ihan loppu ja uusia tulee ties milloin, eli ennakkovarasin sen sitte. Jos sais neiti siitä kauniin kesäpaidan. Tuli halvaks se reissu, kun loppu tilauksessa oli pelkät leppis sukat.

Tänään sit alotettiin aamu siivoomalla. Saatiin taas ainakin hetkeks kämppä puts kliin ja lattiatki tuli pestyä. Illasta meillä oliki sit Party Lite kynttilä kemut harvojen mutta laadukkaiden ystävien kera :o))) Tuli vähä tilailtua kynttilää sitte sieltäkin, et taas tietää mitä siel duunissa onkaan tienaamassa :oD Sain jopa leivottua ihan simo PIIIITKÄSTÄ aikaa. Ruksi seinään. Riinan juustopiirakka oli varsin maukasta, ja sitä tarvii varmaan tehhä lisääkin joku päivä. Sellanen kiva suolanen iltapala. Sopii vaikka salaatin kera. Voisinpas laittaa reseptiä jakoon tännekin...

Koittaskohan sitä sit painella nukkumaan saakka. Viime yön keikkui ja kukkui Villahousu ja ikävästi kuulostaa sitlä että sama tahti jatkuu tänäkin yönä. Voehan rähmä.