Olen taas kuullut olevani täysi nolla. Saat mut ymmärtämään, mitä hulluus on.. Kiitos. Osuit ja upotit, taas kerran ja laakista. Ja taas jään möyrimään niissä ajatuksissa, mutta aion tehdä sitä vain hetken. Koska se mitä en ymmärrä, on se kysymys, että mitä sitte? Mitä se kenellekkään kuuluu?? Etenkään sinulle, koska olet X-mies. Ihan kuin omassa elämässäsi olisi isohko tyhjiö, koska haluat minun henkilökohtaisuksiin puuttua niin isolla kämmenellä??

Olet elänyt epätyydyttävässä avioliitossa 16 vuotta. Daa. Et elänyt siinä yksin. Mutta en anna sen aiheuttaa tunnontuskia enää, koska nyt tilanne on täysin toinen. Nautin omalla tavalla olostani. Olen yksinäinen, kaipaan aikuista rinnalleni arkea jakamaan. Mutta se aikuinen et ole sinä. Anteeksi pyyntö lienee kohdallaan osaltani, jos näin olet luullut. En ikävöi sinua, se ikävä riepotti aikanaan, kun odottelin sinua töistä ja reissuista kotiin. Kaipaan aikuista joka osaa kantaa vastuunsa, enkä koe että se olet sinä.

Pyysit minua myöntämään virheeni. Myönnän, että tuossa kuudessatoista vuodessa oli aika paljon asioita jotka lasken virheikseni. Suoranaista tyhmyyttä lienee se, että se kesti niinkin pirun kauan. Avioliitto.  Sinusta oli helppo päästä yli, olimme eläneet eron jo monesti ennekuin se todella oli tosi-asia. Omaisuuskin oli jaettu yön pimeinä tunteina useasti, ennenkuin kaikki oli lopullista ja tuomio annettu. Toista ihmistä ei voi omistaa. Karu totuus mitä et taida ymmärtää vieläkään.

Henkilökohtaiset loukkaukset kertovat omaa tarinaansa. Kuuluuko minulle todella, mitä sinä puuhailet upean nyxäsi kanssa kammarin puolella? Minua ei kiinnosta, enkä koe ahdistusta "paljastuksista" millään tasolla. Tai mitä sillä ikinä haetkin. Minusta on lähinnä perverssiä ajatellakkin teitä yhdessä. Saat olla kammareiden Casanova todellakin vaikka lopun elämääsi, ei vaan kuulu mulle. Omaani en ole sinulle eritellyt, enkä koe siihen tarvettakaan. Se on täydellisesti minun oma asiani. Seksuaalisuus on osa ihmistä, ihmisyyttä, asia joka tekee meistä niitä ihmisiä joita olemme. Se, että haluaa, ei liene perisynneistä pahin? Hyvä laitto, parempi mieli!! Sinun puolistasi, en + enkä - puolia ole tainnut eritellä kenellekkään, enkä koe tarpeelliseksi sitä tehdä nyttenkään. Itsepähän laittojesi tason taidat tietää. Eron aikaan hankittu kaalimatokin saa sinut hykertelemään kustannuksellani. Pitäisikö minun hävetä?? Kärsiä siitä, että koet olevasi henkisessä yliotteessa, kun tiedät minusta jotain niin henkilökohtaista?? Usko tai älä, mutta seksilelu bisnes on ja voi hyvin tämän päivän Suomessa, en ole ihan ainoa hankinnan tehnyt. Suosittelen tutustumaan ko. alan palveluihin, jos alkaa kipinä hiipumaan kammarin puolella. Voi saada yllättäviä käänteitä elämä sillä saralla-.

Onneksi kuitenkin olet niin täydellinen itse omien ominaisuuksiesi kanssa. On varaa päästellä suustaan ihan mitä sontaa tahansa. Et halua loukata, sen muistat aina sanoa, mutta loukkaat silti. Jos jotain olen oppinut, niin ihminen on omilla valinnoillaan pitkältikin päässyt siihen mitä elämässään on. On oikeita valintoja ja on vääriä valintoja. Kaikella on omat tarkoituksensa-. Hyvillä ja huonoillakin, kaikella on oma omituinen tarkoituksensa. Kuitenkin uskon, että asioilla on taipumus järjestyä. Ehkä voimme näillekkin solvauksille vielä jonain päivänä nauraa. Nyt ne eivät naurata. Jos se oli tarkoituksesi. Onnistuit.

 P.S Kerroit että minusta niin paljon kirjoitellaan. Give me a favour; tarkista että edes nimi on kirjoitettu oikein.

                                  IRINA: POKKA