Jepajepajee, hyvä päivä takana :o)

Aamusta napsahti Lauralle ja Terolle tervemenoa digiboxi. Elokuvasta ei voinut erehtyä, joten jiihaa Radio Nova. Eli kun arvas lefan oikein, niin kaveri sai boxin ja määhän arvasin. Leffa oli niinkin vaikea kuin Taru sormusten herrasta. (jota en muuten oikeesti oo ees nähny..hekoheko..)

Kevätretki Orimattilan kotieläinpihalle oli mukava. Mukana oli Villahousu, Juniori ja Neiti. Oli pilvistä, mutta vettä EI satanut. Ja se oli se pääasia. Kaikki ehittiin nähdä ja aikaa viel vähä jäiki. Lapset pääs koeajamaan ponia (talutusratsastusta) eli halusivat tytsit siellä totuttaa uutta ponia ratsastettavaksi ja meiän mukulathan oli ihan into piukeena menossa eivätkä osanneet ees pelätä. Poni oli kiltti eikä venkoillut, hyvin siis meni.

Sit väännettiin rautalangasta maakunta kaavaa, ite asiassa vaihekaavaa. Kiviainesten ottooikeudet herättää tuskaa ja kyyneleitä ja niitä vastaan sitten ois tarkotuksena ens viikon keskiviikkona mennä taistelemaan. Kuka saa ja kenelle annetaan. Miksi kaavaan pitää merkitä yhtään mitään jos sillä ei haluta osoittaa tiettyä linjausta kaava alueella..hmmm. Vaikeita asioita. Mutta rautalangan vääntely toisinaan tehoaa.

Pesuaineita pulattiin... Tilattiin taas satsi suoraan Turun tehtaalta ja niitä ois nyt jaossa auton perällinen.. Eli kimppatilauksena homma toimii ja jonkun on aina ne vastaanotettava. Ollaan Merkun kanssa puuhailtu useempikin satsi maailmalle. On siinä aina oma hommansa, mutta tällä erää näytti tilauskin menneen jopa niin hyvin että kaik tilatut tuli ja loppusummatkin pätsäs omiin laskelmiin. Aina ei ihan niin helposti natsaa ei. Jotta taas saahaan puhasta pyykkiä ja astioita. Kiittoosh Merkku taas säätö-avusta :o) :o)

Nyt jos keräis luunsa ja menis petiä kohti. Viikko taas sujahtanu ihan huomaamattaan ohi. Huomenna ois taas kalloa kiristävä siivouspäivä. Kämppä ON kauheessa jamassa TAAS :o/  Näihin tunnelmiin raportin päättää Mää.