Vai oisko se paremminkin Is this the Day? Eli tänään ois tarkoituksena saaha avaimet kouraan ja apinan raivolla aloittaa remontti The Talossa. Mut sen nyt sit näkee. Kunnantalolle pyyhkästään ahdistelemaan lomalta palaavaa hallntojohtajaa tasan kello 9.00, ja sen on parempi osata hommansa ja saaha systeemit pyörähtämään taas yks pykälä etiäpäin. Tai sit..voihan seki mahollista olla et joku on valittanut hallinto-oikeuteen kaupoista. Ehkä aika epätodennäköistä, mut kuitenkin mahdollista. Eli jännitys tiivistyy ja maha on mutkalla. Arvatkaa kuka oli tänään koiran kanssa lenkillä 5.15 ??? :oP

Ja viikonloppunakin oli taas säpinää ja säihkettä ilmassa.Oltiin sunnuntaina poikien kummin tytön 2 v syndeillä ja siellä emäntä sai taivuteltua mut terassille mukaan. (olipas hurja vääntö aiheesta :oD ) No joo, sehän sujuki sit hyvin putkeen kun isompikin liuta hyviä kavereita ja eräs Sveitsin vahvistus oli terassi kierroksella myöskin. ( Vilkuti vilkuti, olipas iiiiiihana nähdä!!) Eli crocksit jalkaan ja baanalle. Kiva kun ollaan uudelle kämpille ajeltu jo kaiken näköstä, mm. mun pikkukengät, ni crockseissa sit tosiaan hiipattiin. Mut ei terassilla niitä niin katella..? Ja käsilaukunkin sain tyttäreltä lainaksi, kun nekin on kaik pakattu. Keltainen ihana Tipi laukku. Noo, ei siinä mitään, mut ku ei sit käyty ees yhelläkään terassilla. Vaan selkeesti baarissa ja sieltä yhensorttiseen yökerhoon. No oli tästä mun kostyymistä se etu (?) että tällä kertaa jäi kaikenmaailman sekopoltsit hyvinkin kauas meikäläisestä. Saatiin jorailla ja pitää kivaa ihan parhaassa mahdollisessa seurassa. Eikä ollu kintut kipeet kun oli sit tosiaan ne limen vihreet crocksit tanssikenkinä :oP Hah.

Jos nyt alkas kerää papruja kasaan ja valmistautumaan henkisesti siihen talolle suuntaamiseen. Perhoset pörrää vatsassa. Jännittää siis ihan kauheesti. Vähänkö on ollut pitkä ja kivinen tämä talo projektinkin tie.. Tänäänkö se loppuis...?? (vahvasti sitä mieltä et Toivossa on hyvä elää) Pitäkee rakkaat peukkuja!!

                                    Dj Bobo; Let the dream come true