Jokos uskaltas sanoa et helpottaa.. Toivon niin. Vesirokko Herra koisas kahdesta eteenpäin ja heräs aamusta ku miun puhelin herätti. Ja heräs jopa hymyssä suin :o) Päiväuniaki vetää nyt ihan pidemmän kaavan mukaan, et jospas se ois nyt pahin takana.

Neitipä vasta näppylöillä onki O_o Onneks Neitiä ihteään ne ei häiritse vieläkään, paitsi välillä kiukuttaa kun pimpsa on ihan näppyä täys. Voi kurjuus. Voin vaan kuvitella fiiliksen :o/

Aamusta herätti puhelin joo, kun piti hilpasta papa-kokeeseen. Eli varsinaisen mälsä aloitus päivälle, mut tulipahan käytyä. Edellisestä onki aikaa..

Sit tuli kruisaltua pitkin kaupunkia kärrytellen Villahousun kanssa, herra oli onnessaan. Sit onki ovi käyny.. Eka kävi Sami ja Inka pikavisiitllä, ja Marialla tuli het jo ikävä ku ovi meni kiinni. Pitänee törmätä tässä että Neitit pääsee leikkimään!

Sittenpäs käväs Sari pesueensa kera. Kummi tyttökin täyttää kohta vuoden, Huih! Mihin tää aikaa menee?? Synttärilahjaa täällä jo pohdittiinkin kun Sarin esikoinen jäi meille kyläilemään. Kuulemma nyrkkeilysäkki vois olla kova juttu, kaulinki sopis käteen ja Villahousun lainaakin ehdoteltiin ja kaikennäköstä muuta vinkeetä. Että eiku valkkaamaan :oD

Ja armoitettu PUTKIMIES kävi tänään. Ruksi seinään. Vähänkö on onnekas olo. Huoltoyhtiön herrat kävi kädet ristissä pähkäilemässä eka aamusta et joo-o, rikki on. "Mennään tästä hana valintaan katsomaan, myiskö ne hanoja" O_O Myisköhän ne nii..ja sit lupasivat tulla huomenna takas. Rukoilin et hei pliiiiiiiis, jos vaan onnaa tänään niin olen ikuisesti onnellinen ja kiitollinen. Viikko melkeen ilman ja taas huomas kuin tarpeellinen se tuoki vesipiste taloudessa on. Ja onnashan se, putkimies siis kävi! Saatiin ihan uus hana. Herra Ihana hikos tuol kylppärissä toista tuntia, kun sen vanhan hanan kanssa oli jotain ongelmaa oikein kunnolla. Mut nyt on uus hiano hana laarissa ja johan voi ihminen olla onnensa kukkuloilla joooo.

Nyt ootellaan et Villahousu jaksaa herätä päikkäreiltä. Ja voitte muuten uskoa että herättämään en ala. Nukkukoon vaik aamuun saakka :oD Mut sit ois siis tarkotus lähtee käymään Lauralla ja hakemassa seinästä rahnaa, et pojat pääsevät Harry Potteria kattomaan.

Mutta vaihteeks ilosiin fiiliksiin, Soon Moro!