Vaihteeks taas hoppu aikaa takanapäin. Väsyä ilmassa. Aamusta noustiin 06 jo ylös, kun meni systeemit uusiks lastenhoitojen kannalta ja oli päästävä kokoukseen ja saatava lapset hoitoon heti aamusta. Sisareni hento valkoinen, lokäpöksy löllykkäinen oli pelastava enkeli ja ratkas pulman. SE kampes ittesä sängystä kukonlaulun aikaan ja tuli minuu kokouspaikalle vastaan. Tehtiin käpälänvaihto lennossa (ja vapaat kuviot) eli kuskin vaihto autoon ja lapset läks siskon mukaan ajelemaan. Mutta, pääsin siis kokoukseen enkä ees myöhästyny :o)

Kokous oli sikäli historiallinen, että valittiin meille uusi maakuntajohtaja. Kisa oli tiukka, ja Ossi Savolainen vei voiton äänin 37-28, jos en nyt ihan väärin muista. Itte symppasin kyllä vastaehdokasta, Seija Vanhasta, jolla selkeesti ois ollu paremmin osaaminen alalta hallussa. Selkee substanssi osaaja, kun taas Ossilla on paremmin hallussa sosiaaliset taidot ja selkeempi johtaminen.. tai jotain.. Nää nyt oli ne päällimmäiset fiilikset aamun jäljiltä. Mutta ei se Ossi huono valinta ole, uskon että sillä löytyy rajat ylittävää visiota maakunnan kehittämisestä, ihan varmasti! Että onnea vaan uudelle maakuntajohtajalle :o)

 

Onnittelun paikka muuten.. ONNEA SARI 35 VEE TÄNÄÄN :o) :o) Kyllä sää ootki jo vanha ;oD Yritähän kestää pöksyissäs, kyllä me vielä juhlimaan tätä mennään, tavalla tai toisella, kun sopiva hetki koittaa. Toiset ne viettää synttäriä vaan päivän vuodessa, kun niitä voi toki viettää synttäreitä koko vuodenki, jeah!

Kotimatka Hesasta oli tuskanhikinen ja kurja. Päästiin parahiksi iltapäiväruuhkaan laahustamaan kehälle. Sit ku jo vähä pääs etenemäänkii, niin tuli uus stoppi. Motarilla tyssäs vauhti sit jo kokonaan. Syykin selvis. Pahannäkönen kolari oli tapahtunu, juurikin pakkasivat raatoa pakettiin kun mentiin ohi. Ja sen raadon jalka sieltä pussista viel tipahti siinä silmien edessä, oli meinaa ihan löysää lihaa, ettei voinu epäilläkkään et ois muuta ku kuollut kyseessä. Tulipas ihan surkia olo. Niin se on taas jonkun kiire päättynyt kauniina aurinkoisena päivänä kauheella tavalla. Omaisilla ei varmasti ole mukavata :o/ Jaksamista sinne suuntaan vaan!!!

Nyt vois lähtee ottamaan rennon asennon sohvan kulmasta ja ihan vaan olemaan. Jalat on ku tiiliskivet ja olo vetämätön. Nyt vaan ollaan ja möllötetään hetki, kohta se alkas taas iltahommien hoitelu, oma hommansa siinäki.