Meinaakos meinaan vähä pää hajota kun tien toiselle puolelle alottivat sitten suhteellisen mittavan rakennustyömaan ja sinne hakkaavat aamu seiskasta asti paaluja paikalleen :o/  Muutama päivä tota jumpsutusta on jo kuunneltu ja voi tziisus kun jaksaa jumputtaa viel pitkään sen jälkeen kun ne neljän tienoossa on lopettaneet. Ja kuinkahan kauan tätäki jatkuu....aaaaaaaargh.

Päivät taas mennä viipottaa. Ihanaa kun on pätkä viikko ja taas muutama kiireetön aamu kun perjantaikin on tässä kaupungissa kouluista vapaata. Ens tiistaina on viimoset kerhot pienimmillä, kevätkirkko ja sit alkaaki jo niitten loma. Eskarilaisen tilanteesta ei oo mitään infoa tullu, eli ei tiedetä et minne eskariin pääsee vai pääseekö ollenkaan O_o (Toki pääsee joo..)

Äitienpäiväki mennä sujahti..öööh...kaameen kapulan merkeissä *punastus* Oon ollu viimeks baarissa varmaankin n. viitisen vuotta sitten kun juhlittiin neitin kummisetän kolmikymppisiä.. Lauantaina sit ihan extempore otettiin ja lähettiin Sallan Ja Lauran kanssa paanalle. Ilta oli mukava. Hyvää seuraa ja sopivasti alkomahoolia :o) tai sopivasti ja sopivasti, pääkipu oli kamala seuraavana aamuna. Isi onneks piti huolen että äiti sai nukkua pitkään ja hartaasti ja lasten laulu raikuikin vasta puolilta päivin. Tarjoiluna oli ihanaista suklaakakkua àlà Frödinge (Mudcake, oli oikeesti tosi namia!) sekä limsaa joka kummasti kelpasi. Kortteja tuli jokaiselta. Juniori oli painanut äitille uuden kangas kassin. (valittelin viime viikolla kun entiset alkaa olemaan niiin...entisiä..) Neiti oli askarrellut jääkaappimagneetin. Muut kaverit tekivät kukkia ja perhosia niin meidän neiti oli väkertänyt äitille Pizzan. Eli pizzamagneetti koristaa nyt jääkaapinovea. Jannulta tuli peili ja taulu ja Esikoiselta aivan ihana lahjakortti. Se kun pannaan täytäntöön niin eipä tartte äipän rikkaa ristiin ihan vähään aikaan laittaa. Löytyy puitten hakkaamisesta lähtien kaikkea ruksi ruutuun systeemillä. Ainoo vaan et vähä naftisti meillä nuita puita hakkaillaan täällä kaupungissa, kerrostaloasunnossa. Mutta muuten oikeen loistava lahjakortti.

Yksi ihanainen ystäväni kertoi myös loistouutisia..perheenlisää heille pukkaa. Enpäs paljasta tässä kohtaa et kenestä on kyse, niin saatte aivan rauhassa miettiä ja pähkäillä kuka se vois olla. Haahaa. Piinaaja is my second name ;oD Nyt vaan toivotaan ja tarrasukkia, liimaa litroittain ja liisteriä tonni et vaavi pysyy matkassa just niin jouluun kuin vaan voi.

Mitäpä muuta..mummolle suuta..Kävinhän mie eilen luksusta naattimassa. Sain kolmekymppislahjaksi Rentouttavan kasvohoidon läheiseen liikkeeseen ja sen naatiskelin sitten eilen. Oli meinaa melkoisen rento olo sen jälkeen. Niskani vaan onnistuin jumittamaan sillä reissulla. Ainoa höhlä asia tuos reissussa oli se p:n kasvosauna.. Se tuuppas sen vehkeen suoraan naamaan puhaltamaan (okei, tiiän et niin on tarkotuski. MUTTA..) Se puhals suoraan sieraimista sisään ja meinas happi loppua- . Sit alko vesipisarat sieraimilla helmeilemään ja yritin pärskiä ja niiskauttaa niitä pois kun meinasivat nenään ottaa ja valua. Tilannetta ei yhtään helpottanu se et mut oli kääritty siihen hemmetin kapaloon niin tiukasti, etten saanut käsiä alta pois enkä päässyt tuuppaamaan sitä vehjettä hiukan toiseen suuntaan. Ja laput silmillä, tietenkin.. Naamaa kääntämällä se edelleen puhals just niin et henki kulki kutakuinkin.. Ja itse The Hoitaja tietty siinä kohtaa juurikin otti hatkat, (meni varmaan kahvia kittaamaan ja nauramaan partaansa) ja olin ihan ypöyksin The kasvosauna vehkeen kanssa. Jotta fuck. Mut hei, STILL ALIVE. Ja se kai on se pääasia. Ja oli sen saunottamisen jälkeen ihan oikeesti ihan jees olo.

Eilen tuli illalla viel pikashoppailtua Ikeassakin.. Pääsin isäntää hakemaan töistä kotiin ja Lauran piti päästä Ikeaan hommaamaan vastasyntyneeseen (heh) taloon kaikkea pientä kivaa. Itelle ei tarttunu lopulta matkaan kuin DVD teline, hintaa tais olla jopa 5 euroa, kun normaalisti ois ollu 35. Et hyvät kaupat luulen tehneeni. Ja paras koko jutussa tietty lienee se et mul ei ollu ees lompakkoa mukana ja Laurahan siinä sit maksumiäheks pääs. Jottajoo :oD Ku halavalla sai...

Tänään piti olla sutina päivä..Isäntä vei auton ja totesin et sutinat jäi siihen. Peruin yhden seminaarin, joten jo alkoi aikataulukin näyttämään kovasti inhimmilliseltä. Toisaalta Neiti on kovasti ja paljon nuhainen ja lämpöisen oloinenkin, että eipä sitä ois viittiny kauheesti päiväkotiin viiä edes 4 tunniks. Ja viides villahousukin on niin nokka tukossa, et pidin sen oikeen kernaasti kotona, kun hänetkin ois hoitoon tarvinnut viedä. Sari lupas herraa kattella, mutta kun omasta takaa löytyy alle vuoden ikänen pikku prinsessa, niin ei voi viiä tuollasta nuhanenää joka haluaa kaiken huomion niin sinne kuvioita sekottamaan. Ois voinu käydä turhan raskaaksi. Joten syitä perumiseen piisas, ja olen nyt oikein tyytyväinen itseeni.Nyt ehtii hiukan purkaa taas kertyneitä paperipinoja.

Illalla mennään pitämään koulun kakkos-luokkalaisille pyöräilytapahtumaa. Kakkoset suorittaa siellä itselleen pyöräilykortin joka oikeuttaa siihen, että ensi syksynä saavat sitten tulla pyörällä omine nokkinensa kouluun. Vielä ei saa tulla kuin vanhemman seurassa. Illalla ajellaan ensin taitorataa, ja poliisi tsekkaa et pyörä on ajokuntoinen. Sen jälkeen muistellaan onnenpyörää pyöritellen et mitä liikenteessä sai tai ei saanut tehdä. Jokaiselle jää käteen tästä pieni palkinto. Sitten vielä palo- ja pelastuslaitos järkkää Tilanteen pihamaalle. Esimerkiksi auto on töytäissyt pientä pyöräilijää. Miten pitää toimia? Eli oppia kalloon, jottei näistä kasva uusia ohiajelijoita, kun onnettomuuksia tapahtuu vaan osaavat soittaa apua paikalle ja jopa tehdäkin jotain. Sen jälkeen voi tutustua poliisi ja paloautoihin, juua mehua ja syyä keksejä ja viimeisenä on luvassa se tärkein, eli omalla kuvalla varustettu ja laminoitu ajokortti. Tätä tapahtumaa on järkätty jo useempi vuosi ja aina vaan se on yhtä suosittu. Nyt vaan vettä vielä taivaalta tiputtaa, mutta jospas se arskakin muistas illemmalla esiintyä.

Ja taas mentiin, nähdään :o) Kirjailehan vaikka kommentteihin jotain ja jätä jälkesi. On ihan kiva nähdä kuka tätäkin blogia seurailee... *the utale*