Joku taas valvoo.. :o/

Miks elo on taas niin kurjaa. Miks kaikki asiat vaan ärsyttää, närästää, ahistaa ja harmittaa vaan isolla veellä..??? Kesä ja kärpäset pitäs olla kiva juttu, mutku ei. Kaikki mitä mies sanoo, ketuttaa. Ihan kaikki. Tänään totesinki et sun on oikeestaan ihan turha sanoo mulle yhtään mitään, kun musta tuntuu et kaikki mitä mulle sanot, alkaa vaan vituttamaan isosti. Noo, oltiin sit loppu ilta aika hiljaa O_o

Nyt otin asiakseni tyhjentää kalenterin kaikesta pöhinästä ja keskittyä ihan vaan ja ainoastaan olemiseen ja akkujen lataamiseen. Tulevat päivät kertoo miten onnistun..Torstai ois kyl seminaaripäivä ja nuo "viralliset" jutut aattelin kyl hoitaa, mut muuten ollaan ku Ellun kanat. Ainaki yritetään.

Hassua miten sitä jotenki fakkiintuuki kaikkeen..olevinaan pitäs ja pitäs mennä, sinne ja tänne, ympäri ja ämpäri. Mut miten niin pitäs. Ketä tarvii miellyttää. Lopulta kuitenki sitä joka sielt peilistä joka aamu tervehtii, joskaan ei niin aurinkoisesti.

Seki ottaa pattiin ja ankarasti ku ihmiset olettaa kauheesti kaikkia asioita, mut ei sit vaivaudu avautumaan ja sanomaan ihan selkokielellä et mitä ne tahtoo tai on tahtomatta. Että MITÄ???? Avautukaa ihmiset, en oo teletapian mestari. Jos ahistaa ni sen voi ihan sanoa ääneen. Ei muuten ahista enää niin paljoa sen jälkeen. Ihmisiä tässä ollaan. Pitää pystyä puhumaan vaikka toisinaan harmittas enempiki. Keskittykää olennaiseen!

 

Nojoo, potkaskaa persauksille, mää meen. Painan tai ainakin yritän painaa pollani tyynyyn ja saaha jopa nukuttua. Ei kai nyt oo ees täyskuu..?? Ei meinaa ees väsytä. V***U.