Olipas taas tsäpäkkää eilissä päivänä.. Muistanette kun kerroin joku aika takaperin Villahousun silmän alle tulleesta haavasta.. No tasapainotuksen vuoksi nyt löytyy toisen silmän alta samanmoinen, iso vekki. Entinenkään ei ole hävinnyt, vaalentunut kyllä, ja nyt on sit tosiaan uus vekki toisessa poskessa. Herra päätti loikata sängyltä alas, tietenkin pää edellä, ja suoraan muovilaatikon päälle. Verta ei ihme kyllä tullut isommin, mutta näytti siltä kuin koko poskilihas olisi ollut irti. Eikun piipaa piiipaa sairaalaan paikattavaksi. Haava oli niin repaleinen, että päädyttiin liimaukseen. Ensin tohtori saikin aivan loistavan paikan aikaiseksi, mutta onneton onnistui myös liimaamaan oman hanskansa siihen haavaan. Joten kun hanska saatiin irroitettua, niin paikka ei enää näyttänytkään niin priima kuntoiselta. Mut onpahan paikattu. Sidosta ois pitäny pitää viikko silmän alla. Joopa. Tais se olla kaikki 2 minuttia. Eihän tuonikäinen jätä sellasta tukkoa rauhaan sitten millään. Nyt on sen näkönen tuo vekki, että liimatkin on melkeen haavasta pois rapsutettu. Taitaa jäähä kurja arpi muistoksi. Et todellaki, se niistä kansikuvista :oX

Yön olinkin sitte töissä. Hiljanen oli yö ja arvatkaa vaan kuinka paljon väsytti. En päässyt nukkumaankaan kun tuon Villahousun kanssa meni se aika siellä sairaalan päivystyksessä. Että samoilla silmillä aamu kasiin, ja avot. Kummasti sen jälkeen uni maittoi.

Tänään onkin sellanen mukava lazy sunday. Aika menee tässä koneella räplätessä, kun mihinkään ei jaksa ruveta. Sen verran liikahin et kävin Tarjoustalossa hakemassa kaksi uutta Muumimukia. Myyvät niitä nyt tarjouskampanjalla, hintaa oli huimat 9,90. Ostin 2007 Lumilyhty keräily mukin ja Hemulin. Sen tämän vuoden Kesämukin vielä meinasin joukon jatkoksi hommata. Tarjoustalossa niitä ei vaan ollut vielä myynnissä. Onhan nuita kertynyt jo aika liuta. Mutta ah, niin ihania ovat! Ainoo mikä nuissa mukeissa nyt harmittaa, on se että olivat varustettu sellasilla hälytin tarroilla. Sitä liimaa on meinaan niin paljo että voi kääk. Ja miks ihmeessä ne on pitäny tällätä sinne kuva päälle kylkeen, kun pohjassakin ois hyvää tilaa. Vähä mietityttää et lähteeks ne pesussa pois, rapsuttelemalla vaan leviivät. Vinkkejä??

 

                                         Ilkka Alanko & Co; Sunnuntaina sataa aina