Postaukset on ollu vähä vaiheessa. Ensin ketutti niin isolla v:llä ettei mitään rajaa ja sit oli alakulo. Sit tuli joulu ja sit taas..noh..jotain.

Mut jos vähä raottas taas naamavärkkiään. Joulu tosiaan oli ja meni. Kuusi kannettiin tupahan, Villahousu sen päällensäkkin kaatoi. Taistelujälkinä ruhjeet päässä. (ei muuten ees itkeny säikähykseltään) On muuten meillä tollanen takorautanen kuusenjalka, et aika taidolla veti.

Noo, Juniori piti melkein perinteitä yllä. Se on neljä viimosta joulua nukkunu aattona kuusen alla kipeenä. Millon lenssu ja millon vatsatauti ja millon ollu mitäki. Nyt se sit joulupäivänä alotti melkosen karjumisen ku korvaan sattu niin maan julmetusti. Pronaksenilla saatiin vähä lisäaikaa, mut lopulta se oli kruisittava TK:n ensiapuun sairaalanmäelle. Ja eiku antibioottia kitusiin, toisessa korvassa kunnon tulehus ja toisessaki jo nestettä tärykalvon takana. Ei siinä enää sit viittiny lasta homeopaattisilla kokeiluttaa. Mut nyt on helpottanu. Ei säre enää- .

Villahousun rytmi hävis.. Se kehitti itelleen kuumetta 40+++ ja nukku yön heikosti, kunnes aamuyöstä nukahti rauhallisempaan uneen. Heräs sitte 12.00 päivästä yöuniltaan ja kuumeesta ei enää tietookaan. Seurauksella et illalla meni nukkumaan 21 ja heräs 23 kukkumaan, kun oli selkeesti omasta mielestään nukkunu hyvät päiväunet.03.30 se vielä somasti hymyillen taputteli äitin poskea sängyssä. Kerpeles. Syykin kuumeilulle ja kiukkuamiselle löytyi. Herra sai yhden uuden poskihampaan :oO Ja nyt viime kukkumisen saldona tuli viimein alas se puuttuva nelkku siihen etuhampaiden viereen. Eli hampaita on nyt 4 yläleuassa edessä, ja 1 poskihammas tulollaan. Alhaalta löytyy nyt siis myös se 4 etummaista ja takaata se poskihammas.Kulmista ei tietookaan.. Joo. kai ne sielt tulee jahka aika on kypsä. Kuhan joskus tulee, synnytyskivut nuilla on olleet melkoset.

Muuten on herra eläny varsin kaikkivoipaista eloa. Nukkuu pääosin omassa jatkettavassa sängyssään, tutin syönnin lopetti marraskuussa, ja tuttipullokin on minimissään. Tänäänki veti iltamaidot nokkiksesta. TrippTrapissa istutaan ilman kaarta, pissalla käydään vessassa, nurkissa, sohvan takana..siis mikä muu parempi kuin vaippa :oS Isommilla jutuilla samat meiningit. Kivaa on siivota joo-. Mut se taas siitä uskomuksesta et lapsen pidätys- ja hädän tunnistus kyky kehittyy vasta 3 vuotiaana.

Joulupäivänä harrastettiin jossain määrin keskusteluakin Ukkosen kanssa. Oli aika ahdistunut olo itellä edelleen. Yön pyöri päässä kaikenlaiset asiat, ja menneet vuodet.. Ei se aina ihan paskaa oo ollu. Oma pää oli paha paikka, ajatukset karussa, ja itsetuntemus ties missä. Mut olin niin syränveriä myöten loukkaantunu ettei tosikaan. En tiedä mikä sen naksahduksen korvien välissä  sit lopulta aiheutti. Ne hyvät ajat sit kuitenki voitti-. matkaa jatketaan. Ja yhtä matkaa. Aika kertoo paraneeko sielun haavat. Olo on aika helpottunut. Ilmapiiri vapautu noin sadasosa sekunnissa, kun saatiin tapanina puhuttua viel uudestaan. Yritetään. Toimitaan sen eteen, että kummallakin olisi hyvä olla. Nyt ainakin tuntuu hyvältä. Eipä voi kukaan väittää et helpolla ois tää liitto taas edenny. Ehkä nyt sit entistä vahvempana eteenpäin? Toivossa on hyvä elää. Eikö!

Elastinen: Ovet paukkuu

Noh, joulu meni tosiaan melkoisen ankeissa rahallisissa ja tunneköyhissä fiilingeissä, uusi vuosi näyttää senkin suhteen satakertaa paremmalta. Rahaa en aatellu taivaalle räjäyttää, enkä sen myötä roskata luontoa enkä myöskään edesauttaa ilmastonmuutoksen etenemistä, mut jos vaik söis hyvin ja koittas naatiskella ihan vaan elämästä. Sit ois vähä aikaa ja rahaaki käydä koluamassa alennusmyyntejä. Tänään tarttu Anttilan alesta Villahousulle kahdet puolipotkarit muutamalla eurolla. On ny si herralle yöpöksyt joo.

Nää ilmat on perseestä. Tulis ees lunta. Ankeeta kusettaa koiraa hame päällä miltei paljain jaloin. Eikä oo ees kylmä. Hei nyt on joulukuu!!!!!

EDIT: se loppu vuoden lupaus josta joskus mainitsin..Lupasin ilmoittaa onnistuko. Ei onnistunu. Ja kyseessähän oli sit painosta se kuuluisat 10% pois. Ja lupaan etten tee aiheesta uuden vuoden lupauksia. Kyl nää täst viel häviää. Joskus.