Jos taas koittas ees jotain rustailla..ja nyt vakaasti käsi sydämmellä lupaan laittaa niitä remppakuviakin viikonlopun aikaan näytille. Valmistakin alkaa olla meinaan jo aika paljon.

Eilen tuli taas extempore liikahdettua aika sukkelaan.. Kaveri soitti työmatkalta ja kerto että hesassa ois Taiteiden yö. Ja jutusteltiin niitä näitä et oispas ollu kiva lähtee kattelemaan. Eiku tuumasta toimeen, todettiin et mikäs täs ny estäs vähä myöhemminkin liikahtamaan, ja niin sit päätettiin lähtee kattelemaan et mitä sieltä löytyy. Eiku muksut nukkumaan ja pomppuloikkaa autolla 20km päähän juna-asemalle. Tuli vähä hurjasteltua, ja siltiki myöhästyin junasta. Sit saiki ootella seuraavaa. Laiturilla luki et raiteelta 7 lähtee H juna ja kas kun yht äkkiä just ku junan piti olla jo melkeen lähössä, tulee kuulutus et H juna Helsinkiin lähtee raiteelta 5. Pientä ravia takas tunneliin ja sieltä uuelle laiturille. Mutta tällä kertaa onneksi ehdin. Noh. Lippua ostamaan ja kuinka ollakkaa, junassa ei käy Visa Elektron maksuvälineenä. Eiku soittamaan kaverille joka siis hyppää matkalta kyytiin et ostaa miulle sieltä seinästä lipun, ettei mua heitetä junasta ja sakoteta. No, ei se ehtiny sitä liparetta sit ostamaan mut oli sillä onneks rahaa sen verta et saatiin miunki matka sit maksettua. Onneks. Eipä siinä. Hesassa oli väkee ku pipoo. Senaatintorille suunnattiin Ismo Alankoa kattelemaan, mut myöhästyttiin. Kamoja kasasivat jo pois. Kierreltiin sit kattelemassa kaikkee muuta ja päästiin pölisemään kerran muuta ku virallisia ihan keskenään :oP Terasilla vetästiin pilsnerit ( no okeiokei, mä join breezerin..tunnustan. Minen kaljaan koske vaik ois ykköstä.) ja katteltiin narikka torin leffaa isosta seinästä. No eiku juna-asemalle sit junaa oottamaan ja päästiinkin ah niin ihanaan, illan viimeisee juoppojunaan. Ja se sit tosiaanki pysähty niin joka hemmetin asemalla, ja kotimatka kesti melkeen 2 tuntia. Ja se seura siel junassa..huhhuh. Juna tyssäs viel ennen lopullista pääteasemaa johki pöpelikköön ja siin tuntu et seistiinki toooosi kauan. Kai se ootti jotain ohittavaa junaa tai muuta. Siin kohtaa alko kello olee jo tosi paljo..tai aika vähä ite asias, ja uni paino ja väsy veivas. Taisin torkkuakkin jo osan aikaa. Eiku kaasupohjassa lämppärit täysillä kotia ja painuin alakertaan yksin nukkumaan. Tuliki sit nukuttua oikeen huolella pitästä aikaa, ja voi juutas et oliki hyvä ja levännyt mieli "aamusta" ku heräs. Kello oli vissii jo kolme tai jotain kylläkin..  Isäntä läks kalalle ja mä laittelin ruokaa muksuille ihan uudessa keittiössä ihan ekaa kertaa. Vähänk siistii :oD Sain asennettua tiskikoneenki ja seki tuol pöhisee nyt ku viimosta päivää et saahaan puhtaat astiat kaappiin säilöön. On ne vaan tuol varastossa niin pölyyntyneitä vaik pakattuina oliki, et pakko ne on pyykätä.

No siivosin sit tietsaaki samalla ku kone valittaa et levytila on käymässä vähiiin. Ja poistin sit kaik audioasetukset hianosti samalla. Nyt ei pääse ees radioo kuuntelemaan, eikä siis muutakaan musaa. Höh. tarvii koittaa joku ohjelma löytää et saa taas musat pöhisemään.

Nii, ja viime viikolla tein jotain historiallistaki.. me ollaan nyt asusteltu tääl jotain heinäkuun puol välistä saakka, eli kutakuinki mun laskupäällä jotain ehkä 5 viikkoo? Noh, telkkaa ei sillon alkuun saatu toimimaan, eikä se toimi siis vielkää. Mut ku ei sitä kukaan oo ees kaivannu, ni ei oo ketään kiinnostanu et toimiiko yhteys vaiko ei. Mäpäs sit repäsin. Ilmotin tvlupamaksuhallintoon et antakee mulle vyrkat takas, me ei kattella enää telkkua. Eli nyt sit ollaan telkuton talous. Katotaan kuin kauan pokka pitää, mut toistaseks näillä mennään. Ihmeissäni olin ku muksutkaa ei kysele töllön perään. Eikä isäntä. Toisaalta sen aika menee tän talon tuunaamiseen ja sit se kökkii koneella. Et ei oo just nyt mitään sosiaalista tilausta töllölle.

Eilen soiteltiin sit pitkästä aikaa taas myrkytystietokeskukseenki.. Villahousu joi puol pulloa tolu käsitiskiainetta. Yrjöili ku pien peto, ja mahaan koski, mut selvittiin taas säikähyksellä. Juotavaa ei saanu antaa ettei se aine ala elimistössä vaahtoomaan. Se ei kuulemma elimistöstä imeydy mihkään, eli kun vaan oksentelusta pääsee, niin seuraavat tulee sit peräpää laulaen ulos. Ja näin on edetty. Aivan oppikirjan mukaan. Jos se vaik ens kerralla muistas. Joopajoo. Nyt on tiskiaineetki sit taas niille kuuluvassa paikassa, et jos ne sais rauhassa ollakki.

Mut nyt koitan saaha elämää sinne keittiöön ja vähä heilutella taas imuriaki samalla. Jos täs vaik sais viel jotain muutaki aikaseks ku istuksia täs koneen luona.

Ja hei, tälläsiä kaunokaisia meillä liitelee pihassa:

Image Hosted by ImageShack.us