Viikonloppu, josta rauha ollut taas kaukana :oD Viime öisen valvomisen jäljiltä ei voinut tietenkään ees nukkua pitkään, vaan herättiin villahousun kikatukseen jo seiskan jälkeen. Olo oli kuitenkin niin levännyt että luulin kellon olevan jo enempikin.

Tohinoitten jälkeen lähettiin Villahousun kanssa Lauran avuksi raksalle siivoomaan. Saatiinkin huiskattua melkosesti viidessä tunnissa ja ihan meinaa alkaa naama vihertämään ku alkaa talo näyttää siltä että sinne tosiaan VOIS muuttaa. MÄ HALUUN KANS !! Haluun ihan tosi!!!!! *polkee jalkaa*

Sieltä sit otettiinkin pikaspurtti Nummelan HongKongiin. Se ei ollut matkan itseoikeutettu tarkoitus vaan kävin lunastamassa huutonetistä huutamani turvaistuimen siellä parkkiksella. Nyt on villahousulle seuraava penkki oottamassa kaukalon jälkeen, pesua vaan kaipaa päälliset. Hts:n Izi Comfor tai jotain sinne päin ois tuo uus ja miks sen halusin justiinsa juu, niin ku siinä on se hiano kallistus-asento. Että joo. Nää on taas näitä mamman pakko saaha juttuja. Hah. Toivottavsti poika viihtyy ja on hyvässä turvassa.

Jos lähtis lukemahan.. Nyt kun taas on nuo kirjat maistuneet. Meinasin alotella uuden osan Äiti maa, Isä taivas sarjaan. Oiskos se nyt sit Sisar Kuu tai jtn sinne päin.. Sama kai, ihanaa luettavaa.

ja hey by the way: MUN NÖRTTI lökäpöksy pikku SISKO SAA LAKIN *hyppiipomppiionnessansa* Se soitteli tänään kakkutilausta juhliin et kai se on tehtävä kun tuollasen suorituksen sai aikaan. Ite en o koskaan lukiota käyny ees kokeilemassa. Että jeah, se oliki päivän Los Buenos uutinen. Numeroista se ei viel maininnu mut jos siskoonsa tulee ni L.lät laulaa, lällällää. Mun Ällät on jostain ihan muusta ku lukiosta :oD Mutta Onnea pEewelisti :o) :o)