Jotta joo..vuosisata siitä ku viimeks on taas täälläki tullu avauduttua. Paljon on taas tapahtunu ja tyylilleni uskollisena ei niistä mittää sen enempiä..Muutamat highlightit on pakko kerrata..

- Leikkasin saksilla sormeani..pieni reikä, kivasti viistossa ja ilmeisesti jänteeseen saakka. Tekköö vähä kipiää, mutta pikku hiljaa näyttää siltä että sormi alkaa taas toimimaan.

- Istuin viimosen kokouksen tän kaupungin päätäntävaltasena jäsenenä. Ja mua lahjottiin, vähänks siistiä :oP Oma viite ryhmäni päätti lahjoa tyylilleen uskollisena kestokassilla ja talikolla. Ja pullolla reilun kaupan vinkkua. Ihan must, etenki toi talikko :o))) Toinen viite ryhmä ojensi kauniin poppana liinan, toivottelujen kera. "Kun sinusta on ollut meille niin paljon iloa" Siis WTF*##??. Iloa. Eikö ees mitään muuta :oX Oikei, kyl mä kestän tän iskun. Hah.

- Talo kaupat on siinä pisteessä että enää lainvoima puuttuu. Eli heinäkuuta kohti mennään ja täyttä höyryä. Remontti ->> Here we come. PAITSI..et tänään kävin talolla. Ja siellä oli kellarissa vettä. Ei paljoa, mut oli kuitenki. Kattotaa mitä ne kunnan tyypit huomenna siit virkkaa. Halkovaraston luukusta tullu sadevesi sisään. Saavat sille viel jotain tehdä ja varmistaa et paikat on jatkossaki sit kuivia.

- Uutta viitekehystä oltiin myös tänään katsastamassa. Hyvältä näyttää. Mukavaa porukkaa kasassa ja sillä meinigillä on hyvä jatkaa.

- Keittiö ja kodinkoneet uuteen kotiin on tilattu. Ukko totes et mulla onki sit euroopan kallein keittiö. Olihan se tyyris, mut on se myös toimiva eikä kiusaa silmääkään. Siellä kun haluamattakin joutuu elostaan aika monta tuntia värkkäämään. Että joo. Sitä ootellessa.

-Fortumin mies lupas liittää meiät kaukolämpöön. Pointsit sille. Meniki yllättävän kivuttomasti se soppari.

- Amiksen aikasta luokkakokousta pukkas myös. Laatu korvas määrän, mut olipas meinaa ihan sika kivaa nähä tyyppejä sieltä viidentoista vuoden takaa.

- Ja sitä ennen tuli diggailtua XL5 keikalla eturivissä Hopiassa. Vähänks oli ihkua sielläki joo. Mika oli ihan niin syötävä ku viimeks 1996 :oDD

- Lasten kanssa juhlistettiin kesää ja käytiin kiinalaisessa syömässä. Ihan parasta mättöä tässä kaupungissa siinäki virmassa. Sieltä kotiutuessa oliki sit Miss märkä t-paita kisa kova.. Vettä tuli ku esterin suolesta ja olo oli ku uitetulla koiralla. Enpähän taas ihan äkkiä muista millon oisin kastunu NIIIIN totaalisesti.

Mutta joo, Jussia pukkaa ja päivitykset lie taas hetken vähä vaiheessa. Että eiku Hyvää Jussia, muistakaa. . . . . . . . . Grillata :oD

Image Hosted by ImageShack.us

                                Inner Circle; Sweat (A La La La La Long)