Rustasin aamusta tänne oikeen antaumuksella ja mitäpä muuta ku suoraan bittiavaruuteen. Joku samperin error ja tsuihtsaih sinne meni. Ketuttaa. Taas.

No mutta, ruksia seinään. Nyt on historiallinen hetki. Ollaan kotona Neitin ja Villahousun kanssa ja NE NUKKUU. Siis molemmat ja ihan yhtä aikaa. Ihan on vaikeuksia pitää henkinen kantti kasassa kun on niin hiljasta. Ei oo tällästä ihan hetkeen tapahtunukkaa O_o

Esikoinen läks aamusta Pohjanmaan kierrokselle ja palaa sieltä torstaina. Torstaina pitäs muunki pesueen viimein palata kotio. Alkaa jo ihan ikävä pikku hiljaa täällä vaivaamaan. Esikko ei ollu kauheen mielissään reissuun menossa ja kun aamusta viel selvis ettei paras kaveri päässy matkaan yrjötaudin takia. Meinas vähä naamaa rutata väkisin. Löys se sit onneks muutaman positiivisen etapin reissulta, oli vakoilumuseota, Keskisen kyläkauppaa ja Eläinten vanhainkotia. Ihan himpun oli sit kivaki lähtee. Meinasin alkaa kuulumisia soitteleen, mut se onneton unohti puhelimensa kotia. Toivottavasti on kivaa ja puukko junkkarit pysykööt kaukana :oD

Ulkona on niin synkeetä..mihkää ei tee mieli lähtee, vaik toisaalta kotonaki on tappavan tylsää. Aamusta hetken pohdin jo SeaLifeen Hesaan lähtöä, mut jäi seki sit. On meinaa Villahousu kuumeinen ja rohiseva. Vähä paremmassa jamassa ku eilen kylläkin. Sain konsultoitua homeopaattia kesälomista huolimatta ja saatiin hyvät rohdot taas. Nyt menee Sambucusta ja Bryoniaa. Ainoo vaan et Sambucukset on lopussa ja niitä saa lisää vaan Hakaniemen apteekista Hesasta..Mut ku ei viittis ihan vaa niittenkää takia ajella.. niin tai näin. Mut huomenna jos olo ei tuosta parane, on sit vissiin ihan pakko käydä lääkärissäki. Toinen on niin reppana.

Merkku ja lapset käväs aamusta visiitillä. Olipas kiva nähä ja sai vähä potkittua itteensäkin pirteempään toimintaan. Ei menny ihan löhöilyks koko päivä :o) Juurikin Merkun kanssa puhuttiin näistä ärsytys numero ykkösistä eli kirjotat megalomaanisen vuodatuksen ja mitä tapahtuu. Error, internal server error, virhe sivulla, ihan mitä vaan, mut Fuck ku osaa ottaa kuulaan. Puff ja savuna ilmaan koko höskä. Hiano fiilis. No, mut se on elämää, ja vituttaa silti toisinaan..Uskotteko et nyt en aio ees kokeilla lisätä kuvia tai mitään muutakaan. Varmuudeks joudun ehkä kopsaamaan tän johki väliaikaseen kansioon et ku se error ilmaantuu tohon ruudulle ni voin lällättää ja näyttää pitkää nenää et njähänjähä ja ehhehe.

Mutta eiku pirteempää päivää taas :o) :o)