Ihanaa olla taas kotona. Reissussa on kivaa mut kyllä on kiva kotiinkin palata. Perjantaina siivottiin kämppä puts puhtaaks ja lähettiin sadesäässä ajelemaan kohti mökkiä. Ihana ajaa kun ei aurinko paahtanut. Mökki olikin sit täys, joten grillattiin makkaraa iltapalaks ja mentiinkin Kielolle yökylään.

Lauantaina lähdettiin Kotkaan ihmettelemään Tall Ships Racing meininkiä ja merta. Aurinko paistoi ja taas oli ihanaa. Paraatiakin katseltiin ja lapset tykkäs kovasti! Lisään kuvia jos osaan puhelimesta napsia ne koneelle..(en oo koskaan kokeillu..) JahasJahas, nyt tarviiki tuohon hommaan jonku viisaamman, ei ihan miun avuilla nyt kyllä onnistu..

Kotkassa käytiin syömässä muuten Erkan kebabissa. Olipas muuten ihan maailman parasta mättöä. Suosittelen jos niillä main liikutte ja nälkä yllättää ja kebabbi ja pitsa linja maistuu.. !!

Yö oltiin mökillä, saunottiin ja syötiin. Isommat pojat livisti Kielolle ja Makelle yökylään. (ei tainnu yhtään uus xBox vetää puoleensa ehei,..) Puulämmitteisessä saunassa oli Ihanaa ja illan rauha oli viel ihanampaa. Tyyni veden pinta ja vain kourallinen hyttysiä. Ihanaa. Ei voi muuta sanoa.

Kotiin ajeltiin jo ajoissa tällä erää. Yleensä tullaan vasta yömyöhällä. Illasta isi ja pojat läks lefaan. Esikoinen kävi kattelemassa Transformerssin ja Isi ja Jannu kattelivat Harry Potterin. Äiti makas soffalla lahnana ja luki uutta Robertsia ja Villahousu ryömi vimmalla pitkin kämppää ihan vaan onnessaan siitä et pääsee eteenpäin ihan oman maun mukaan.

Unetki maitto yöllä kummasti kun on tullu taas valvottua..Ihkua päästä omaan sänkyyn ja puhtaitten lakanoitten väliin.

Ja vesirokkoki on ohi, vain kuivia rupia on jäljellä. Nyt sit vuorostaan renkkaa Äiteen selkä ja käsi. En tiedä onko kädessä tulehdus vai venähdys olkapäässä. Kipeetä tekee. Ja selkä jumii kans ihan hurjana. Pitäs varata aikaa tuonne jäsenten korjaajalle jos taas pääsis kivuista eroon. Kurjaa kun ei aamusta meinaa päästä sängystä ylös ja yöllä kyljen kääntäminen saa kyyneleet silmiin.

Nyt meen laittaa ruokaa. Anoppi oli sieni mettästä hakemassa kanttarellejä, joten meillä syyään tänään sienimuhennosta. Ihan parasta, Nam!