Taas tällänen tasasen harmaa ja saamaton päivä. Koneella tulee möllötettyä ja lueskeltua kaikenmoisia blogeja. Uusia helmiäkin löysin, kivakiva. Pakko lisätä listaan ja vierailla uudestaankin!

Aamusta kruisattiin uudelle talolle heittämään yks kuorma muuttolaatikoita. Vähä näyttää taas hetken aikaa tääki kämppä tyhjemmältä, mut aika vähä kuiteski. Jos viel toisen rundin tänään veivais, ni vois taas hetkeks helpottaa ainaki pollan suhteen. Siivota täytyy, mut en oo vaan kertakaikkiaan jaksanu ruveta hommiin, vaik kaaos on ihan hirvee. Nyt kun saan energiaa jostain (taivaasta..??) ni lupaan (käsi sydämellä) puunata tän kämpän viel asuttavaan kuntoon. Mut en just nyt. Jossain vaiheessa kuiteski.

Pieni päätös päivässä..mun kohalla vähä isompi. Sen verran sain energiaa irtaantumaan, et tänään on loppu elämäni eka päivä, ja nää ylikilot saa ruveta pikku hiljaa täst katoomaan. Jos sitä sais vähä pirteyttäki sit kadotettujen kilojen jälkeen takas entisestä. Jotain pieniä välietappeja matkalle, et tää ihan oikeesti lähtee. Nyt on vaan pakko. Tääki on ollu vähä tällänen saamattomuus juttu. Mut nyt päätös pitää. Ja saletisti. Kesällä lupaan olla 10 kiloa kevyempi. Ja nyt se on sanottu ääneen.

Puhelimenki sain taas vaihteeks huollosta. Ekan huollon jälkeen ei mikään ollu muuttunu. Yhtä huonosti toimi ku enneki. Nyt sain luurin käteen ni totesin et toimii muuten paitsi et äänet kuuluu tooosi huonosti. Pari päivää tuli kaivonpohjapuheluita kuunneltua, kunnes viksuna hokasin et joo, ku laittaa vähä volumee lisää ni johan pelittää taas. Että todellaki. Ihan vaa melkeen plondi. Nyt toimii taas Nokialainen ja oon siihen tosi tyytyväinen. Ei toi halpis ericsonikaan huono ollut. (ei siin mitään vikaa koskaan ollu) mut en vaan osannu sitä käyttää. Sitä on vissii vaan niin parkkiintunu nokian käyttäjä, et ei sitä vanha koira vaan opi uusia temppuja.. Mut tällä mennään taas, ainakin hetken aikaa.

                                       Katri Helena; Puhelinlangat laulaa