Ainaki mun mielestä oli.. Meinaan kun viikko sitte tää mun kone meni ja otti loparit. Tänään ihana setä Data Groupista soitti ja kertoi hoivanneensa miun koneen kuntoon. Ihana oli saaha laps kotiin :oD Miten niin pieni riippuvus tähän laitokseen...??? Ihana Eevi pelasti mut pulasta, vaikka tiliotteessa lukiki jotain ihan muuta :oD *Essi*

Koulut alko. Esikoinen meni vanhaan kouluun, jossa sama ope on ollut ekasta luokasta lähtien. Ihana ope, niitä on harvassa..ja siis nuin pysyväisiäkin vielä.

Jannu alotti ihan uudessa koulussa, kun päätti aloittaa kieliopinnot Ranskalla. Jännittiki herraa niin pirukseen, mutta hyvinpä tuo oli eka päivä mennyt. Ja huomenna taas, ja sit ja sit..eli arki on alkanu koululaisten osalta. Uus koulu, uus ope. Hauskaa oliki ku opena on mun vanha koulukaveri. Siin alko ittesä tuntee vanhaks ku alko omat kouluajat muistumaan mieleen...

Neiti kävi tsekkaamassa kerhopaikan tänään ja huomenna alkaa sit tositoimet senkin puolesta Neiti käy seurakunnan kerhossa 3 kertaa viikossa à 3 tuntia per päivä. Kovasti sitä onkin jo ootettu. Ja kiva on kerhoiluja jatkaa kun samat tätit on saatelleet kaik meiän lapset esikouluikäsiks asti. Eli tutuiks on tultu! Tänään tarttu kaupasta mukaan uusi Barbie kerhoreppuki ja sen myötä oli hymy leveä :o) Aamusta alkaa uus arki Neitinkin osalta siis.

Juniorin eskari alkaakin sitten vasta kuun vaihteessa. Vähän tuo oli orpopiru tänään, kun muut kaverit alotti ekan luokan ja yksin jäi tuonne kerrostalo pihaan haahuilemaan.

Ja villahousu..Huutaja.. Liekö hampaita tulossa kun kulmat on ihan turvoksissa ja kuumuuskin vaivaa. Herra on sylitakiainen ja huuto alkaa välittömästi jos yrität irtaantua. Edellä mainittuihin kun lisätään vielä vierastaminen ja pienoinen eroahdistus, niin meinaa tässä rintaa puristaa välillä mutsillaki. Kai tää on tätä lajia taas the Waihe.

Mut joo, kurkkikaapas kaupassa käydessä lehtihyllyyn..Vauvalehden kannessa komeilee meidän naurusuu. Kivan kuvan laittovat vaikka ite sanonki :o)

Image Hosted by ImageShack.us

Mitäs muuta. Imetys meillä alkaa olla loppu suoralla. Liekö ne ikenet kutkuttamassa mut pureskelu on villahousun kurjin tapa jota ei vaan saaha loppumaan. Tissin pureskelu juurikin. Juma ku tekee kipiää kun *mä vaan tästä vähä näykkäsen* herra iskee kiinni. *kyyneleet valuu ajatuksestaki*

Mut nyt nukkumaan, jysäri vaivaa. Ulkona ukkostaa mut ei tunnu ilma raikastuvan vaik millanen sade ois. Jos sää paranis ni vois toi pääki helpottaa. Mun puolesta vois ilmatki viiletä jo ihan reippaastiki! Mut unia!