Tunnustusta tuli MEEMULTA; isot kiitokset siittä. Kummasti lämmittää mieltä =)

Nyt  täytyy toimia seuraavien ohjeitten mukaisesti: Kopioi kuva ja liitä blogiisi

1. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen

2. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä

3. Anna tunnustus seitsemälle

4. Linkitä nämä blogissasi

5. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta Seitsemän tunnustusta...

Mun seiska: (onki vaikee..mitähän en ois tullu kertoneeks...?)

1. Vihaan askartelemista. Lasten liimanäppihilehelmihärpätykset saavat minut raivon partaalle ja hamahelmet ovat saatanasta. En osaa, olen huono, en halua. Eli meillä ei askarrella. Askarrelkoon paskarrelkoon koulussa, kerhossa ja päiväkodissa, tai sit ilman äipän apua omin nokkineen. Mua ei voi tuohon pakottaa. Mitä muuta vaan, mut ei askartelua, kiitos.

2. Diggailen Antti Tuiskua. Joo, oikeesti ne biisit on varsin kuunneltavia.

3. Olen koukussa (suoranainen addikti) facebookin sovellukseen, Mafia Warssiin. FB kamuni ovat tämän ehkäpä huomanneetkin ;o)))

4. Osaan vaihtaa auton renkaat ja tehdä auton kanssa monta muutakin asiaa, mutta en pidä niistä. Muun muassa tankkaaminen on minusta jokseenkin ärsyttävää puuhaa, joten käyn tankilla vasta kun on äärimmäinen vaje ja valo vilkkuu kiivaasti. Ajamisesta sen sijaan nautin suuresti !

5. Pelkään käärmeitä yli kaiken. En ole aina pelännyt, vaan pelko on tullut jostain nurkan takaa vasta aikuisiällä. En voi olla katsekontaktissa edes moisiin kiemurtelijoihin, vaan saan ahdistuskohtauksen välittömästi. Vaikka kyseessä olisi muovinen leikkikäärme. Iiks, ne on kau-hei-ta. Ja ikävä kyllä lapseni tietävät miten äitin saa kiljumaan ihan hysteerisesti.

6. Haaveilen edelleen talosta maaseudulla, jossa lasten olisi hyvä kasvaa, olisi rauhaa ja tilaa ympärillä. Edellinen talo-katastrofi ei saanut unelmaani pyyhityksi aivoista, vaan haaveilen siitä edelleen. Ehkä jonakin päivänä?

7. Meidän perheestä tehtiin juttu yhteen aikakausilehteen ja juttu ilmestyy seuraavassa numerossa. Koska blogi on ollut tähänkin asti anonyymi, en kerro mikä lehti on kyseessä, vaan saatte ihan itte sitä pohtia ja arvailla. Jos juttu osuu kohdille, niin veikkaanpa että sen arvaatte ;o) Ja jutun tekijä löysi meidät juurikin tämän blogin kautta.

 

Irtosko jotain ihan uutta??? Ja mukaan haastan seuraavat seitsemän;

NIINAN

SUSIKAIRAN AKKA

VIIPUKKA

HELIN KANTTIINI

MALLA/ VILLA HONKASALO

TSURRR

NATALIA