Joo, ainaki paremmat ku aamutuimaan.. ne fiilikset. Siinä sit alettiin siivoomaan Neitin kanssa. Ja niin se sit taas meniki et myöhästyttiin Neitin kerhosta. Kevyesti puol tuntia. Pitäs vissii hommata kello seinälle..ai miten nii..

No, se netti linja temppuili ja temppuili ja yht äkkiä yllättäen modeemi oliki ihan pimeenä. Eli modeemi is broken ja very many. Sit ketutti taas aika isolla kädellä. Hetken verran.

Sainki sit päiväkahviseuraa ilman kahvia, ja pääsin Cityyn kaupoille samalla kyydillä. Mukaan tarttu Mustasta Pörssistä uus Nokialainen puhelin ja uus modeemi. Nyt on puhelin sit kondiksessa, liian uus ja hieno ku ei meinaa osata käyttää. Ja modeemi. Sain sen jotenki vörkkimään, mut ei nää yhteydet kyl langattomasti toimi. Et joku jippo siel nyt on mitä en nyt sit vaan tajua. Tarvii jonkun nörtin käydä täällä niitä katsastelemassa, ku ei tyhymä ymmärrä. Mut tälleen piuhan päässä ei oo mitään onkelmaa. Et no worry. Mut nii. Onnistuinhan mä ne hemmetin audio asetukset tästä koneesta poistamaan. Eli ei pelitä musat eikä äänet ei. Kertokaa ny joku mistä mä saan ne takas??? Onks se sit koko käyttöjärjestelmä asennettava uusiks??? Vai mitä kummaa mää keksin?? Eli kaikki äänentoistojutut on poissa. Koko Real audio hd tech päläpälä jotain. Gone with the wind. Antakaa vaan tälle nörtille kone ni kyl tää sen sekaste saa. Joop.

No mut jotain hyötyä. Sain siivottua KOKO TALON! *WOUh ja AAAAltoja* Meni meinaa aika kauan. Et ku ei oo näit koukuttimia ympärillä, ni jo sitä hommatki luistaa.. Huomiseks jäi viel hitonmoinen pyykkisavotta, liinavaatteiden varastosta etsiminen ja puhtaitten pyykkien lajittelua.

Kaikenlaista kamaa on viel säilössä oottamassa paikkojen valmistumista. Onneks alkaa jo pikku hiljaa tuol varasto kämpässäki "pohja" häämöttää. Kyl niit sielt pikku hiljaa.

Ja niist kuvista...soooooorry. Kyl mä niit viel laittelen. Ku jaksan. Jospas jo huomenna??

Mut jos nyt menis nukkumaan ni kauanko ehtis ennen aamua nukkua...??? Täytyy koklata.

                                      Ari Koivunen; Fuel for the Fire