Täpinä päivä..Yö onneksi meni paremmalla intensiteetillä ja aamusta olo oli jopa jonniin verran levänneen oloinen. Muksut taas radalle ja kotiin kaupan kautta kahvia kiskomaan. Anu ja Joonatan kävi kaffittelemassa ja Siskokin vielä poikkes pikapikaa. Sit sinkoiltiin taas kerholle hakemaan kersoja ja normaalit ruuan laitot etc.

Siinä sit ooteltiin isännän leikkauspäätöstä. Ruuatta pitivät ja leikkaus näytti todennäköiseltä. Ja tulihan se lopulta. Puolen päivän jälkeen reippaasti kutsu saliin. Esilääkkeet naamariin ja menoksi. Mää päätiin siinä kohtaa ottaa aika-lisän. Broidi jäi muksuja kaitsemaan ja mää lähin taas maailmaa parantamaan.

Kävin ootellessa kokouksessa tapaamassa yksityisiä päivähoidon tuottajia ja heidän huoliaan kaupungin budjetin teko tiimellyksessä. Sieltä sinkosin vielä pikipäin kaverilla poikkeemaan LINGON & BLÅBÄR kemuissa ja tilasin parit kaulurit lisää (maailman parhaat kaulurit ihan aikuisillekkin ;o) ) ja Villahousulle ostin yhden paidan. Soittelin sairaalalle joka raossa ja aina vaan tuuttuuttuut.. Eli ukko edelleen salissa tai heräämössä, eikä vastannut puhelimeen-

Viimein kahdeksan korvilla sain ukon luurin päähän. Sanoi vain että jotain meni keturalleen, kun kivut kohos potenssiin sata. Sit tuliki hoitaja antamaan kipulääkettä ja puhelu loppu siihen. Sikäli että ilmeisesti ukon ajatusmaailman mukaan kivut ois pitäny jäähä leikkaussaliin ja näinhän se homma ei vaan etene. Et ei siin sit välttämättä mitään sen kummempaa tapahtunut. Tuollainen luukipu kun on varmaan yks pahimpia kipuja, niin voin vaan kuvitella fiilikset. Jos jalkaa ruuvataan urakalla, ja väännetään uuteen asentoon, niin kipeetä tekee, aivan varmasti. Ja vielä pitkän aikaa.

Noh, huomenna ollaan taas viisaampia. Ittellä taas leikkauksen myötä alkoi konkretisoitua ajatus että se ukko sielt viel joskus kotiinki tulee. Tuleva suorastaan pelottaa. Miten pärjätään tän revohkan kanssa kun toinen on osa-aika invalidi.. Raskasta tulee varmasti olemaan. Ja toivotaan et selvitään kunnialla. Kyllä nää ajatukset vaan kummasti jaksaa mielessä myllertää. Joopa.

Ja nyt eiku nukkumaan niin aamusta jaksaa taas lähteä Ihhahhaata rallattamaan Villahousun kanssa kerholle. Jotta vaakatasoa kohti ja hep --->

Image Hosted by ImageShack.us