Otsikko taitaa olla siskon miehen lempilausahdus ;o)

Mutta tänään on taas ollu aurinkoakin ilmassa. Jospas se mielikin siitä paranee, kun pääsee enempikin nauttimaan valosta ja lämmöstä.. Jo sais kesä kunnolla alkaa.

Aamupäivä tuli viettettyä tiiviisti lasten kanssa leikkipuistossa ja tutustuttua ihan uuteen melkein naapuriinkin siinä samalla. Olipas ihan hassua jutella vieraan ihmisen kanssa ja todeta että hitsi kun menee asiat niin yksiin ja elämän meno ja ajatukset ollut jokseenkin samankuvioista kummallakin. Tapaamme varmasti uudestaankin. Kuin olisi vanhan ystävän tavannut. Jotta tervetuloa uuteen kaupunkiin naapuri :o)

Olipas ihan pakko huuto.netti postituksia viedessä sit pistäytyä kesän ekoilla jätskeilläkin ihanan auringon valon saattelemana. Jestas et on jätskien hinnat katossa, huhhuh.. Ei maar sillon kun mää olin nuori. Miusta 3,5 euroa tötteröstä oli TYYRIS :o/ Mut syntisen hyvää oli. Miulla tän kevään hitti on ollut kaikki Minttu aiheiset evästykset. Minttu domino jäde oli syntisen hyvää, kuin myös kaupasta tarttu mukaan After Eight kuulia rasiallinen. Ne on niitä, joita ostetaan ja kun lapset nukkuu niin saa yksin ja rauhassa niitä mutustella. Minttusuklaa purukumikin oli uutta ja vanha kunnon minttu buffet ja pätkikset on Rock.

Ja sikäli et mähän meinaan näistä kiloistani päästä enkä makeeseen koske..öööh.... Ja Mari onnetonkin otti ja toi pakkaseen yhden pätkiskakun kiusaamaan. Mutta pysyn vahvana, ja kaivan sen esiin vasta...huomenna?? :oD

Juniorikin sit vaihteeks päätti aiheuttaa pientä hämminkiä kyseisellä postireissulla.. Jäde paikan vieressä oli torimyyjä kukkia myymässä.. no herrahan posotti fillarillansa tuhatta ja sataa. Ehdin sanoa et nyt ei krossata, kaupungissa kun ollaan ja just sillä sekunnilla jäpikkä veti satasta suoraan sen tätsyn kukka purnukoihin. Isoja amppeli-Pelargonioita kaatui melkoinen läjä ja vissiin viidestä ruukusta oli kaikki kukat poikki. Täti vähä kakisteli siellä.. No eihän mulla ollu varaa alkaa niitä korvaamaan (20 eskoa kipaleelta..) ja tyynen rauhallisesti totesin että voihan nenä..Ostin yhden amppelin siltä pois ja poistun kauhusta jähmeenä paikalta. Ei hää vaatinut sit niitten korvaamista. Olin ihan varma et huutaa vielä perään et mites nää hajotetut kukat.. Kuulu vaan takaa et pojat on poikia. Päästiin sit kuuloetäisyydelle niin sai Juniori kuulla kunniansa. Tajus se sentäs itsekkin et tyhmiä tuli tehtyä. Mutta niin se vaan menee, vahinkoja sattuu. Toiselle enempi ku toiselle..

Ja tässä tää päivä on taas melkein pulkassa. Suihkua vailla ois, jos jaksas mennä..Tukka seisoo likasena päässä. Väsyki meinaa painaa. Viides villahousukin simahti. Hää on yleensä se vika joka minuu täällä iltamyöhällä viihdyttää hihkumisellaan. Omaa ääntä kun on nii-in ihana kuunnella. Mutta ihanaa on kun herra myös yönsä hyvin nukkuu. Jotta pienet iltahihkumiset hänelle sallittakoon :o) Toivotan siis tässä kohtaa kaikille sen ilon ja valon lisäks unia ja pullankuvia :o) :o)