Ukkonen jytisee luihin ja ytimiin. Onneks on läppäri et pääsee akulla veivaamaan nettiä. Ei uskalla konetta seinässä pittää. Ukolla tässä männä viikolla hajos kone. Ei kylläkään ukostanu, mut tuli sähkökatkos ja kuulu vaan jotta POKS ja se oli sen koneen vika niitti. Nyt ootellaan varaosia verkkokaupasta jos vaikka sais vähä lisäaikaa ennen uuden hankintaa.

Villahousua vähän kitisyttää vieläkin, mutta ei yhtään enää niin paljon ku toissapäivänä esmes. Mikä lie kiukuttaa. Ihana hymypoika sieltä taas löyty kun sai kunnolla nukuttua. Hampaita on kiva kokeilla..tekee meinaa herkkää ku tissiin iskee..

Villahousulle piti tehhä pakkaseen taas ruokaa.. Noo, kävin kaupassa ostamassa säkillisen juureksia mut kotiin päästy herra karju nälkäänsä ihan viimosta päivää. Päivän pelasti siinä kohtaa PIRKKA :oD Joo, eli pussi Pirkan pakaste vihannessuikaleita kiehumaan ja muusmuus. Hyvää oli ja hyvin uppos. Pika ruokaa vauvalle suoraan pakkasesta :oD

Ja ruksi seinään. Sain tänään pakkasen sulattettua! Jo mahtuu uuden sadon mansikkaa taas. Ja mustikkaa jos vaikka kävis oikeen mettässä ihan itte hakemassa..jajaja...oishan nuita. Villahousullekki sais kummasti uuden sadon kasviksia..ei tarttis talvellakaan kaupan purkeille mennä. Ne on ryöstöhintasia :oO Ja Helena ihanainen on saanu kurkut kasvamaan ja tomaatteja kieli pitkällä ootellaan..Niit ei kyl säilötä. Ne menee suoraan kitusiin. Namnamnam.

Eilen pesasin matonpesupaikalla yhden ison matonkin. Sellanen iso matto, minkä pesetin pesulassa ja kuinka ollakkaan alle viikossa oli sen näkönen et ois uudestaan saanu viiä. Sappisaippua on muuten ihme aine, jolla saa tahrat ku tahrat pois. Jotta puhdasta tuli. Ja tänään on villahousunki kelvannu ryömiä menemään, kun matosta pääsee paremmin liikkeelle.

Sain taas siivottuaki, onpas ihanaa kuunnella ukkosta (Ja Katri-Helenaa :oX...) ihan siistissä kodissa. Lapsetki koisaa, isäntä läks yökalaan ja esikoinen meni kaverille. Rauhaa siis!

Nojoo, jos nyt lähtis toljottamaan sen torstaisen Teho-osaston ku jäi sillon kattomatta. Huomenna taas uus päivä ja uudet kujeet.