Se on sit takana. Jussi. Kivaa oli ja ens vuonna uudestaan. Jep.

Elo alko taas loppu viikkoa kohti kirkastumaan. Neitille iski kuume ja armoton kurkkukipu, ja äitille sit tietty het perään. Kotona kun toimii aina valmis oma tohtoritoimisto, niin eihän sitä jaksan lääkäriinkään mennä. Kummallakin on oman diagnoosin mukaan poskiontelontulehdus ja mulla yrittää angiinaa/keuhkoputkentulehusta pukata päälle, mut vastaan paan ihan satasta.- Belladonnaa, hepar sulfurista, pulsatillaa ja ties mitä on kiskottu ihan kiitettävällä vauhdilla kitusiin. Teetä on lipitetty ja kurlattu ties millä. ja C-vitamiini maistuu. Sen verran annoin koululääketieteelle pikku sormea, et yskänlääkettä haettiin, et pärjätään yöt itkemättä. Ja strepsils rauhottaa kurkkua kans kummasti.Muuten ollaan pärjäilty nuilla homeopaattisilla. Nyt on vähä niinku pahin jo takana, mut vähä omaa kurkkua edelleen aristaa. Neitin kuume laski tänään, eli tais kuume tehä tehtävänsä ja tappaa pöpöt pois. Joku mulle sano et kuume on pahasta, mut ei se mitään pahasta oo kun se on kropan oma tapa päästä infektioista yms eroon. Liian korkeena tietty taas jo eri asia.

Nojoo, näistä pöpylöistä huolimatta pakatttiin (lue: survottiin) tila-auto täyteen ja lähettiin Jussin viettoon Kielon ja Maken tykö Itä-Uudellemaalle.Kivaa oli. Seura oli parasta A-ryhmää ja menoa ja mättöä piisas vallan mainiosti. Tänään käytiin ajelemassa ja katsastamassa Loviisan LinnanJuhannus, mut oli aika fiasko se. Tekno jumputus soi täysillä, muutamia ihmisiä örvels siellä täällä ja ihan muutamia myyntikojuja oli pystyssä. Se siittä sit. Veikkaan et parhaat bileet siellä ois näin ikään yömyöhään ison pussikalja keissin kanssa. Mut jäi se paras anti tasan testaamatta. Lakuja tarttu matkan säkillinen ja lapsille mitä karmeemman näkösiä pääkallosormuksia etc. rekvisiittaa. Jottajoo.

Sit pyyhkästiin Anopin ja Appi-ukon möksälle. Grilli kuumaks tiätty ja kersat pääs uimaan. Makkaraa meniki ihan kiitettävät määrät, piti oikeen mättää ku ei kotona pääse rillaamaan. Nyt onki sit kesän kiintiö täys. Sit suunnattiinki kotia kohti vajavaisella kokoonpanolla. Isäntä miäs jäi Jannun ja Juniorin kanssa mökille ens viikkoon ja me tultiin kotsaan Villahousun, Neidin ja Esikoisen kanssa. Esikoinen lähtee tiistaina Pohjanmaalle reissuun, joten pitää sille vähä yrittää saaha puhasta vaatetta matkaan mukaan. Eli pyykkikone käy ja kovaa. Ja olipas meinaa varsin rauhallinen kotimatka, en ees muista millon ois viimeks sellasella mini volyymilla selvitty. Pahimmat riitapukarit/älämölisijät siis jäi mökille, et veikkaan et siin suunnassa saattaa olla hermo vähä piukemmassa ku täällä.

Villahousu simahti onnellisena ku päästiin kotia. Ei onnessansa saanu ees ähistyä et kakalle pitäs päästä vaan vääns pitkästä aikaa vaippaan. Reissussaki kävi meinaa pöntöllä kakkimassa, et ei ne maiseman vaihdokset aina ole senkään kannalta pahasta. Neiti simahti soffalle ja esikoinen pelaa..ylläri. Pleikkaa on tainnukki olla jo ikävä, hekoheko. Hyvää tekee erossa olla. On se sellanen huomion viäjä, vaikka pojilla peliaikasäännöstelykin toimii. Toisinaan.

Mut joo, se on kesä ja loma ja valvokoon. Ihanaa vaan olla. Kuuntelen Radio Novan TOP 200 listaa, alkaa pikkuhiljaa ne parhaatki täs soimaan. Nautiskellaan vaan siitä et kukaan ei tappele kenenkään kanssa ja on sellanen kaikenkaikkiaan rauhaisa fengshui täällä-.

Ihana on olla reissussa ja elää reissu eloa mut on se vaan ihanaa tulla kotiinkin. Omaan sänkyyn ja oman peiton alle. Kuunnella linnun laulua avoimesta ikkunasta ja ihan vaan olla. Ottaa villahousu kainaloon ja neiti toiseen ja antaa unen tulla-. Unia ja pullankuvia! Ja hyvää Jussia itse kullekkin!