Nää säät on kyl pyllystä. Ei tuol ulkona viihy Erkkikää jos ei oo pakko. Missä viipyy lumi! Sitä ootellessa..

Aamu alko rattosasti kokouksella..10.00 piti alottaa ja mä heräsin 9.45. Pien hässäkkä, mut ehin sentäs. Ja en nyt ihan yöuniltani kuitenkaa singonnut, kun olin aamusta seiskan aikaan käyttäny jo koiranki kusella ja ruokkinu Villahousun. Mut uni ois maittanu..pidempäänki.

Illasta meillä kävi vallan mieluisia vieraita! Onnikin oli ihan samaa mieltä. Kasvattaja Pipa tuli käymään Äiti Charmyn ja sisko Ilonan kanssa. Mukana tuli vielä Sarppa Helmin kanssa, niin siinä sit oliki jo vallan koirilla sukukokous pystyssä. Vilinää ja villejä tilanteita riitti! Uloskaan ei harmittanut lähteä sateeseen, kun oli niin mukavaa seuraa. Onnimanni sinkos niin pää viidentenä jalkana, et kun vieraat lähtivät, niin unikin alkoi pikku hiljaa maittamaan. Nyt ei korvaansa lotkauta vaikka rumpusoolon vieressä vetäis. Ihana oli nähdä kuinka hyvät välit koiruuksilla on pysynyt, vaikkei niin kovin usein olla nähtykkään. Tärkeä se on koirallekki näköjään tuo perhe, ja hyvä niin. Täytyy törmäillä useamminkin!

Äiti ja vauvat: (olipas muuten vaikeeta saaha kaikkia samaan kuvaan..sen verran liikkuvaista sakkia, että siksi ei ihan parhaasta päästä tämä poseeraus..)

Image Hosted by ImageShack.us