Olipahan myräkkä. Yöllä ei meinanu nukuttua saaha, kun tuuli kolisutti kattopeltejä niin kovasti. Rysky ja rytisi. Vaan aamusta vasta selvisi syykin.. ikkunoistakaan kun  ei yöllä ulos nähnyt. Lunta on tullut valtavasti. Myräkkä on saanut varsin vaihtelevat lumen paksuudet pitkin pihaa.

 Autoon oli ilmestynyt tälläinen puolen metrin taka -uloke:

Image Hosted by ImageShack.us Rytinän ja ryskämisen syy selvis tässä, arvatkaa meinasinko vetää aamukahvit väärään kurkkuun kun keittiön ikkunasta totuus paljastui:

Image Hosted by ImageShack.us Mutta onni onnettomuudessa.. Oli meinaa rivistö suojelusenkeleitä liikenteessä oikeeseen aikaan. Jos tuo pihan suurin kuusi oisi kaatunut mihinkä muuhun suuntaan tahansa, niin vahinkoa oisi syntynyt rutkasti enemmän. Toisaalla ois ollu talon pääty ja esikoisen huone pahasti hollilla, ja toisella puolella taas naapurin asuintalo. Nyt jäätiin oman tontin puolelle, edes tonttinaapurin aitaa tai likellä olevaa vajaa ei kaatunut tarkastelujen jälkeen. Oisko väliä aitaan jopa 20cm ;oD (Mikä tsäkä!!)Image Hosted by ImageShack.us Ja koko komeudessaan..no eihän se mahu ees kuvaan, että iso kuusi se oli:Image Hosted by ImageShack.us Ja Onnikin nautti tuulettomasta kelistä. Nyt uskaltautui jo hankeen kirmaamaan:Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us No sit tuliki seuraava problemos..Ku taisin mainita asiasta että emme omista vielä edes lumikolaa.. Oli meinaa piha niin tukossa lumesta, että ois ollu sula mahdottomuus päästä pihasta ulos ja vaikka ois kolakin, niin kolaaminen ois vieny meinaan kau-an. No eiku hommiin...Meinaan ettimään lähin aura auto joka tienoolta löyty, ja sopimusta hieromaan. Setä olikin niin mukava (tai poika se oli), että kurvas samointein auraamaan pihan. Nyt pääsee liikkeelle. Lupasivat aurailla pihan vastakin, et kai sielt joku sopimus ilmaantuu allekirjoitettavaksi. Ja jos sen kolanki vaik kävis ostamassa..täs jossain vaiheessa :oD Mutta tässä kohtaa tarvii vaan kiitellä itteesä, et kerranki tuli hommattua talvivermeet ajoissa muksuille ja vaihettua ne talvirenkaat alle ennen lumia. Se oli taas päivästä kii seki. Nyt vois meinaan harmittaa isolla V:llä jos ne renkaat ois edelleen vaihtamatta.

Seuraavaks ois kai selvitettävä et miten tuon kuusen saa kappaleiks tuolta pihasta.. Nyt ei ihan uudella kirveellä ja sahalla kauheita kyllä tuohon runkoon loveta, vaan tarvinnee moottorisahaa käydä lainaamassa :oS Mut eipäs se tuolt mihinkään karkaa.

Mutta hereille pääs tänään aika nopsaan. Nyt vois sit vetää ne kesken jääneet aamukahvit kitusiin ja kohta se on Neitiäki kerhoon kuskattava. Mut hei; ME PÄÄSTÄÄN PULKALLA :o))) Voi tätä onnen päivää :oD

                              Idols Teen: Tuulet puhaltaa

 

 

PEEÄS: Kiitos TUULIVIIRILLE uudesta sivupohjasta. Nyt on talvi!