Voi kukku ku taas sukeltaa ja kovaa. Ukkosta puskee ihan väkisin, ei malta ees ulos lähtee vaik nyt vois joku lenkki tehä niiiiiin hyvää. Aamu alko tas sellasella rumballa et hohhoijaa..

Neiti oli ottanu Juniorin avaimet ja kas, hävittäny ne pihalle. Eipä siin muuta, mut kallis pieti jos niit ei löydy. 250e ottaa huoltoyhtiö kadonneesta avaimesta. Ja voitte uskoa et ovat ettineet niitä ihan koko päivän. Joopajoo. Ja ei sit ees löytyny.

No Villahousu sit.. Päivän posti tipahti luukusta ja ehdin näkemään et valkonen kirjekuori oli päällimmäisenä. Ehkäpä Lopen kunnan logolla.. Tai joku virallinen kuiteski.. Menin sit hakee postia eikä sitä löytynykkää mistää. Esikoinenkaan ei tunnustanu niitä vieneensä. Kysyin sit Villahousulta et missä posti? No, herrapa kipitti määrätietoisesti suoraan meiän makkariin ja taputti paperisilppuria kylkeen. Se oli siis syöttäny meiän päivän postin paperisilppurille. Pisteet himaan. Hemmetti. Miten 1,5 v voi ees hoksata moista??

No ehti se Villis sit myös survoo kokonaisen ranskanleivän Onnin vesikuppiin ja leipomaan siitä kivoja taikinapalloja. Pieni sotku. Tuli sit koiraki samalla ruokittua.

Ja ehti se sit viel riisuu shittivaippansa ja kokeilemaan et onnistuuko pyllyn pesu ihan ihtellään.. Ja ehtihän se olee muutenki oikeen lutunen ja ihana pieni mies O_o  Nojoo.

Mitäs täs sit muuta on taas tapahtunu..? Uuteen kämppään on nyt kaikki kalusteet hankittu, eli myös ruokapöydän tuolit tuli ostettua, ja meille aikuisille jenkkisänky. Nyt ei sit mittää sellasta isompaa enää puutukkaan. Remppavehkeitä käytiin eilen katsastamassa ja nyt oikeestaan ainaki luullaan  tietävämme mitä ollaan hakemassa jahka omistusoikeus meille siirtyy ja remppa alotetaan. Jestas, siihen ei oo enää ku kaks viikkoa..

Kamaa on kuskattu kämpille jo ihan kiitettävät määrät, ei tarvi muuttoautoa välttämättä ollenkaan, kun on niin hyvin saatu tää kämppä tyhjenneltyä. Vähä ois viel jotain pakattavaa, mut ei ees stressiks asti.

Eilen ajelin niitä tuoleja etc. sinne Lopelle ja siel oliki tien varressa varsin kunnioitusta herättävä näky. Hirviaidan vieressä seiso kolme vallan muhkean kokoista hirveä. Siinä tuli aatelleeks et on se vaan hyvä et ne aidat on olemassa. Vaik ei ne varmaan kauheita pidättele jos sen kokonen elukka päättää saaha skitsokohtauksen ja rynnistää läpi...? Mut kyl ne tietynlaiseen turvallisuuden tunteeseen tuudittaa.

Jahas. Kannattipa ostaa herneitä lapsille. Nyt ne on sit Villahousun nenässä. Jotta hyvää päivää ja hyviä unia. Mä otan loparit. NYT.