Viikonloppuna tuli sekin sit koettua, Griffoneitten oma Open Show Lahdessa. Rihveleitä oli paikalla yli 70 :oX Hurrrja määrä ihania ruttuturpia. Onni kisas luokassa Pennut 5-7 kk. Petit Brabanconeissa olikin sitten hurjat kaksi uros pentua kisaamassa, ja Onni sai tästä keissistä punaisen nirunarun. Älkää kysykö mitään, minen tajua nuista väreistä ja muista näyttelyjutuista niin maan mitään :oSS Oltiin siis ekaa kertaa näyttelyssä, yhessä mätsärissä ennen käyty. Mamma mokaili enempi ku koira, ihan oli pasmat sekaisin. Meinasin loikkia pitkin seiniä siel ja kirmata kehään vielä kun oli toisella kehässä arvostelut kesken. Seisominenkaan ei ihan meinannu sujua ku Onni ihmetteli et mitä toi emo tos nyt oikeen tärisee.

Tuomarina oli Hans Lehtinen ja arvostelussa lukee näin: Hyvin kehittynyt pentu. Ilmeikkäät kasvot. Hyvä rungon malli. Suorat raajat. Hyvät käpälät. Tällä hetkellä hieman takakorkea. Koko ikäisekseen ylärajalla.

Jotta tulin näin ja voitin. Tulipahan koettua, jos sitä vaik jossain viel joskus kävis ku ei tuota poikaa nyt ihan huonokskaan haukuttu, wufwuf :oD Ja yks asia on aikast varma.. Meille vielä se toinenkin griffoni joskus tulee..Sit ku tilaa on enempi. Pitäähän Onnilla nyt kaveri olla, eikö??? ;o)))

Image Hosted by ImageShack.us