Jos tää ois sit tällänen 10 kk postaus. Ja ihan pelkkää villahousua :o)

Joo, eli ikää on herralla nyt aika tarkkaan se 10kk. Ja mitäs meillä osataan;

- Kontata (Viikonlopun saldo :o))))  )

-Ryömimällä silti mennään silloin kun pitää päästä kovaa. Tyyli on sellanen tetsaus tyyli, eli sillä tosiaan mennään aika kovaa.

- Nousta tulea vasten seisomaan, ja nyt on myös keksitty se että näin pääsee myös kävelemään. Tukea kun on; niin askeleet käyvät, mutta onneks vielä niiii-in hitaasti.

- Istua, paitsi että harvoin nousee itse istumaan..

-Taputtaa, vilkuttaa, halata, pussata, ja jopa silittää nätisti (kun joku muistuttaa), yleensä menee aika nopsaan tukistamiseks ja se sat-tuu.

- Sängyltä tullaan melkeen jo aina jalat edellä alas. Tai siis peba eellä, niinkun äippä aina vieressä muistaa hokea.

- Ruuista parhaiten uppoo se mitä kaikki muutkin syö. Eli ihan tavis kotiruoka. Purkkiruoka syljetään melkoisen nopsaan pois (eli osaahan tuo myös sylkeä :oX) ja maitona vielä menee korvike, mutta nyt on aloteltu maistelemaan niin tavallista luomu-maitoa pienissä määrin kuin myös hapanmaitotuotteita. Tänään ainakin mansikka joqurtti uppos ihan suitsait sukkelaan, eikä vatsakaan vaivannut. Ruokalakkoilukaan ei ole vieras asia, et kaik täytyy koklata.(ei niin kivaa, äitistä meinaa..)

-Hampaita on 6. Ensin tuli alas 2, sit tuli ylös toinen kulma ja sit eteen yks. Sit tuli kakkonen ylös ja nyt tuli viimein viime yönä myös se toinen eturi ylös.

-Vaatteissa on käytössä nyt koko 74/80, eli pituutta on taatusti tullut lähiaikoina lisää. Painosta ei hajua (paitsi et nyt voi sanoo et muutama makkarakin löytyy) kun neuvolassa ei olla käyty. Siitäkään huolimatta et lääkäri ois sen 10kk punnituksen kaivannut, kun painoa ei viimeks ollu tullu tarpeeks lisää. Mutta en "muistanut" varata aikaa, kun silloin oltiin oltu kipeitä, syöminen siksi huonoa eikä oltu ees kunnolla alotettu kiinteitä (jota en kylläkään ees sille lääkärille sanonu) eli käyrä oli varsin tavallisen oloinen rintaruokitun lapsen käyrä. Mennään sit ku se 1 vee tulee täyteen :o)

-Sanoja tulee. Muutamia. Äiti, Äittä, Isi, Ihi, Mä, Täällä, älä, namnam.. Paras on kun ovikello soi ja meillä on pitkä eteiskäytävä..No, villahousu painaa tetsaten menemään ja huutaa kovaa et Mä Mä..Oppinu et isommatki huutaa, kun haluuvat oven avata :oD

-Keinuminen on parasta mitä ulkona voi tehdä, (vaunuissa nukkumisen lisäksi) Kantoliinailu on jäänyt aika satunnaiseksi hurvitteluksi, mutta ergossa on kiva selkäpuolella matkata-. Rattailla tulee aika paljon kärryteltyä.

-Lauluista Ihhahhaa uppoo satasella, kuin myös TuikiTuiki Tähtönen. Hämähämähäkkikään ei pahana kolmosena siinä vastaan pistä.

Seuraavana lienee herran 1 vee postausta tulossa...mut marraskuulle on onneks viel hetki aikaa :o)

Mr. Villahousu:

Image Hosted by ImageShack.us