Miks elämässä tapahtuu aina sen tuhat asiaa YHTÄ AIKAA. Miks ei sujuvasti solju asia toisensa jälkeen, vaan joka hitsin kerta joutuu toteemaan et liikaa asioita yhelle ihmiselle ja yhtä kertaa. Ugh. Että sattumusten suma ei ota laantuakseen.

No jotta. Jos tuoreimmista alottas.. Oltiin tänään tutustumassa lasten tulevaan kouluun ja pidettiin siis vapaa päivä kuljetusrumbasta. Kyllä tuliki niin hyvään saumaan ettei tosikaan. On meinaan ihan viimoset hermon rippeet enää jälellä, että tän rumban saa pyöräytettyä sinne ens viikon loppuun. Sit saa huokasta SYVÄÄN. Aina etapin jälkeen on käsiä ristitty ja kiitetty jotakuta tuolla ylhäällä, että tähänkin asti on päästy. Ja aina vaan suunnataan katse etusuuntaan ja toivotaan että päästään vielä etappi jos toinenkin eteenpäin. Keskittyminen asioihin on ihan my ass, ja huomaan etten muista siis kertakaikkiaan YHTÄÄN MITÄÄN jos ei oo TO DO- listassa ylöskirjotettuna. Kalenteri on ollut kultaakin kalliimpi. Yksinkertasimmatki asiat tökstökstökkii.

Mut siis, lapset on tohkeissaan. Jannu pääs samalle luokalle mistä oli lähtösinki ja luokkakaverit ryntäs suorastaan luokasta ulos, kun tajusivat pojan käytävässä. Ei tuntunut enää kammottavalta paluu pojastakaan. Ja Jannu tulee syksystä saamaan mies opettajan, ja siitä olen erityisen innoissani. Jannu selkeesti tarvii sitä miestä jöötä pitämään. Syksy meni koulussa hyvin kun oli mies ope, mutta keväästä herra heittikin ihan lekkeriksi kun vaihtui naispuolinen totuuden torvi luokkaa vetämään. Joku uskottavuus juttu lienee, mut tuon kanssa tuntuu miespuoliset henkilöt pärjäävän sikana paremmin kun naiset. Loppuu suunsoittoki huomattavasti lyhyempään. Että Los Buenos, aivan loistavaa.

Esikoinen on yksi 127 uudesta seiskaluokkalaisesta. Hurja määrä... Mutta luokkaan tulee 20 oppilasta ja se kuulosti hyvältä. Kavereita ei tainnut olla ketään, mutta muut kaverit kun kuitenkin on samassa koulussa, niin en usko sen olevan ongelma. Pääsivät tulevat seiskaluokkalaiset tutustumaan toisiinsa ja tuleviin luokanvalvojiin. Oli siis oikein hyvä reissu senkin osalta.

Juniorikin tapasi opettajansa. Miellyttävän oloinen rouvas henkilö. Luokkalaiset eivät olleet koululla käynnin aikana, mutta jo open näkeminen madalsi porrasta uskaltautua luokkaan ensi syksystä koulun alkaessa. Että muikeeta muikeeta. Hyvä fiilis jäi kaikkien puolesta. Ja herra katras on siis samassa koulussa ensi syksystä alkaen. Voi opettaja parat :oP (Ja Neitikin liittyy joukkoon sitten vuoden päästä :oD )

Neidin osalta eskari paikka on vahvistettu ja tutustumaan pääsee kesän alussa. Sitähän tuo odottaa ku kuuta nousevaa. Iso plikka, niin se äkkiä vaan aika kuluu.

Villahousulle haettiin seurakunnalta kerhopaikkaa syksyksi. Olis vähä niinku pehmee lasku kun marraskussa sit alkas päivähoito rupeema. Tästä ei oo päätöstä viel tullu, mut kai se kesän aikana sit tulleep viimeistään. Aika toivorikkaana oon. Yleensä on kaik hakijat mukaan päässeet. Että perästä kuulunee..

Autohan meillä on ollut ollut se useemmanki etapin ihme. Katsastuksen jälkeen (mitä..marras-joulukuussa??) on etappi etapilta edetty. Eka toivoin et pakoputkisto kestää tammikuulle, sit ku sen kanssa näytti et pärjätään, ni toivoin et se kestää muuton, nyt toivon et se kestää loppu kevään kuljetukset ja alku kesän uimakoulut. On hajoillu lukot, lukkomoottorit, oli kesäkumit sileinä, pakoputkisto on siis edelleen vaihdon tarpeessa, autosähköissä on vikaavikavikaa. On ruuvattu ja väännetty. Äijänä korjattu mihin on tajunta riittäny. Uusin vääntö tuli nuista renkaista. Rahatilaneteen ollessa aika syvältä, ei ollu varaa uusiin kesäkumeihin. Joten Neiti Näpsä, The Kätevä Emäntä, otti jälleen kerran onnen omiin käsiinsä. Nypin sitte nastat renkaista veks, kun ne oli kuluneet mutta kulutuspintaa oli renkaissa reilusti jäljellä. Eli nyt mulla on loistavat kesärenkaat ja uusien renkaiden ostoa sai hivutettua sinne pitkälle ens syksyyn. Ja ku vähä oloi laiska emäntä, ni en mä niit renkaita pois sielt auton alta jaksanu kaivaa. Vaan reippaana nypin, rullasin autoa viis senttiä suuntaansa ja nypin lisää. Ja avot, niin on hyvät kumit tosiaan alla. Ja päivänki sai kummasti kulumaan kun ne on muuten niin pirun tylsää odottelua. Ja nyt on jumissa niin habat, ku vinot vatsalihaksetki..et jiihaa, kelatkaa sitä  Nauru

Ja The Kilpikonna päätti päiväsä. Eläinlääkärin avustamana. Jouduin antamaan periksi ja toteemaan ettei sitä kukaan halua. Ei terran kanssa eikä ees ilman. Ja olis ollu eläinrääkkäystä pitää sitä yhtään pidempään ton tappaja konnan kanssa samassa terrassa yhtään pidempään. Taas näitä omantunnon kysymyksiä. Toinen konna on nyt kaks kaveria laittanu suorastaan lihoiks. Ja sit se turpaan ottaja lopetetaan ja tää aggressiivinen saa jäähä. Reilua?? Not! Mut se turpaan ottaja oli niin heikossa hapessa, et terveeks saaminen ois ollu ihan oma hommasa. Mutta siis. Meillä on enää yksi, hyvin aggressiivinen konna jäljellä. Vähä rauhottunu tosin nytkun on saanu yksin mekastaa menemään.

Mitäs muuta..mummolle suuta.. Viikonloppu meni aurinkoisessa Jyväskylässä hengatessa. Vihreet sai uuden puheenjohtajan samalla reissulla, ja loistavan saiki. Anni Sinnemäen. Että Hyvä Anni, Sä oot rautaa! Auto taas meinas mukamas hajoilla samalla reissulla, mut kun kauniisti jutteli ja silitteli, ni kilttinä se jakso tuua kotiin saakka meitin. Ens vikonloppuna ois suuntana Oulu, ja sille reissulle en uskalla enää edes haaveilla omalla autolla menosta. Pittääp ottaa varman päälle je mennä junalla. Mutta sitä ootellessa :o))

Oli kai mul sata muutaki asiaa, mut nyt meinaa kuuppa lyyä tyhjää. Eiku joo. On mul yks ISO ongelmaki. Meinan MUURAHAISET. Miten ihmeessä niistä pääsee parhaiten eroon????? Tel me that wise people!!! Ne on ihan vallottaneet meitin kämpän. Tosin parempi seki ku hometta ilmassa ja kintut jäässä, mut ei oo hirveen herkullista aamusta koittaa syömään mennä ku murkut kipittelee ympäriinsä. Teemukia myöten niit on joka paikassa. Jalatki kutiaa koko ajan ku tuntuu et joku kiipeilee. Että hjälp mig, min vännen!

Jos tää ois ny tässä ja vaik huomen koittas ruutata lissee. Tapaamisiin siis!

                            Maria Lund; Elämän tarkoitus

Päivän visailu...arvatkaapas huviksenne MITÄ NÄILLÄ ON KORJATTU????  Cool

Image Hosted by ImageShack.us