Päivä alko varsin lepposissa tunnelmissa käräjäoikeuden istuntosalissa. Lepposissa tosiaan.. :o/ Aiheena yhden perheen taistelu huoltajuudesta, tai tässä vaiheessa rajoitetuista tapaamisoikeuksista. Perheen isä päätti pahoinpitelyuransa n. 2 vuotta sitten siihen, kun vaimo pakeni kotoaan yön selkään, eikä sen jälkeen sinne ole takaisin palannut. Isä ei perään huudellut, ei osoittanut perhettään kaipaavansa, vaan keskittyi pilettämiseen ja nuoriin naisiin. Fyysisen kurimuksen lisäksi henkinen kantti on perheen äidillä ollut koetuksella jos useita vuosia. Henkinen kantti joutuikin yllättävälle koetukselle sen jälkeen kun elämää pääsikin suunnittelemaan itse, ilman että pelko oli läsnä joka hetki. Asiat ja elämä alkoi pikku hiljaa suttaantumaan aurinkoisemmissa merkeissä. Fyysisen pahoinpitelyn kohteeksi joutui äidin lisäksi myös perheen silloin vasta kahden vanha tytär. Voi vaan jäädä pohtimaan mikä saa isän yhtäkkiä haluamaan lapsensa huoltajuutta. Hän ei ole lastaan nähnyt eikä kuullut kahteen vuoteen, nuorimmaistaan hän ei ole ikinä edes nähnyt. (Äiti oli raskaana viimeiselle pakoreissulleen lähtiessä) Ja miten ihmisen voi ollakkaan niin vaikea irtaantua tuollaisesta kumppanista. Ei luulis tekevän ees tiukkaa, mut niin se vaan teki. Ja kovasti tekikin.

Laki on yleensä ollut armollinen. Nyt se tuntuu niin kovin epäreilulta. Isä sai väliaikaiset tapaamisoikeudet. Joka toinen viikko, parisen tuntia kerrallaan. Valvotusti. Mutta silti. Isällä on oikeus lapsiinsa ja lapsilla oikeus isään sanoo laki. Miksi näin jos toinen on oikeasti läpeensä paha ihminen. Vai onko kukaan kuitenkaan läpeensä paha..?? Todistajiakin löytyy pilvin pimein, koska isä ei koskaan kovin kainosti hakkaamisiaan peitellyt. Hänestä se oli OOKOO :oO Se kertoo jo ihmisestä jotain. Vai mitä??

Päivään mahtui myös hurjaa netissä surffaamista koira-sivuilla..Perjantaina ois tarkoitus mennä pentua katsomaan. Sotasuunnitelma lie paras kehittää, et jos pystys viel käveleen sielt poiski ilman et koira kulkis mukana :oD Voin vaan kuvitella kuinka ihanasulonenlutumussunen se vauva on..Ja taas tekee tiukkaa :oD Noh, raporttia seuraa :o)))

Oon taas kerran päättänyt vakaasti päästä "muutamista" ylikiloista eroon. Lenkkeilyä on tullu harrastettua nyt enempikin.. Jouluun mennessä ois tarkotus yks tavote saaha tappiin, saa nähä kuin rahikaisen käy. Viel on ollu hyvä meininki lenkuttaa menemään. Koiran kanssahan seki voi olla rutkasti kivempaa :oDDD Eilenki vedettiin lenkki oikein pitkän kaavan mukaan, ja vettä tuli ku esterin pers..tä. Mut jestas kun oli hyvä viilis. MP3 soittimessa pauhas vaan et: Mikä kesä, mikä sää..Tästä kesä voi alkaa ..

Valvomo; Mikä kesä?                Käsityöläiset; Jestas kun on kivaa

Noh, nyt kun on BB:n tiputus uhassa olijatkin taas tiedossa, niin vois yrittää selvittää tiensä tuonne petin pohjalle. ja FengShuita..Sänky vaihto vaihteeks paikkaa..Jos nukkus paremmin??