Ainaki hetken.. heh.

Eli kone on kotona ja jopa toimii. Enpä ois ihan äkkii sen viimosen sekoomisen jäljiltä uskonu. Mutta The Welho sai sen vielä rokkaamaan, niinko Welhon Vaimoke asian ilmas :o) :o) Thänks juu vaan ja ihan sikana tätäkin kautta jos käyt blogia kurkkimassa, Terquin; *Ikuisesti kiitollinen*

Ja tää päivä meniki sit askarrellessa. Meinaan valokuvien kanssa. Alotin jo viime yönä urakan et pistin latoen kuvat kehitykseen Ifille. Noo..4 tunnin urakan jäljiltä homma kusi ja levis käsistä.. ja hermot sen myötä. Kiva yö muutenkin kun Villahousu ottiki sit huutoa ihan niinku urakalla. Ei yleensä sitä niin kauheesti harrasta sekään ni käpyhän se meinas palaa meikäläiseltäki sit ihan urakalla. Aamusta sit selkis huutoon syyki.. Kaks hammasta pulpahti yläikenestä läpi. Et sieltä ne nyt sit alkaa pulpahtelemaan joo.

Mutta kuviin. Ifiin suivaantuneena naputin ne kuvat tänään sit Extra Filmille ja se toimiki varsin moitteettomasti. Nyt ku saan ne viel hyppysiini ja jos ne on varsin hyvää laatua ni taidan vaihtaa firmaa tyystin. (aina on vaa Ifiä käyttäny..) Aikaa meni aikast rutkasti joo, mut pääasia et nyt ku tää kone taas kerran päättää ottaa omatoimista lomaa, niin kuvat ei ainakaan oo hukassa. Ne ne siinä eritoten pääs itkustattamaan. Nyt ei enää tarvi nyyhkiä, kun sain ne pois. Ois se oikeesti ollu aika korvaamatonta, kun esim. Villahousun kaikki kuvat synnäriltä asti ois menny sen siliän tien. Ois päässy vähä isompikin poru. Ihan varmasti.

Mitäs muuta.. No TURKU tuli tsekkailtua Villahousun keralla viikonloppuna. Ja pika pikaa Naantaliki..Ei millään pahalla turkulaiset, mut oli vähä kuollutta siellä suunnassa.. O_o Lapsimessuillaki mahtu olemaan varsin rauhassa kun väkeä ei ihan tosiaan kauheesti ollu. Kyl maar Hesassa oli tuhat kertaa enempi väkee..Lapsimessuilla siis.. Ja olihan siel Turuus aika monta Siwaa, Tebistä ja Kallun grilliä, heh. Kallun Grilli myi muuten aikast mahti hyvät mätöt. Suosittelen jos niillä nurkilla nälkäsinä kuikitte.

Tänään iski invaliditeetti.. Kädetönnä en voi lentää, vanki olen vaan... Poltin toisen käden sormet höyryssä.Kipua ei enää hirveesti oo, mut kirvelöö aika ajoin ihan mukavasti. Sormet on sellasessa rasvataitos-sideharsopaketissa. Sit mulla on joku rasitusvamma täs toises kädessä..Tukiside ranteesta olkavarteen antaa mahikset käyttää kättä ees vähän. Kipee on ja ihan kunnolla. Tällänen hiirikäsisyndrooma joo. Hiiren käyttö meinaa sattuu ihan simona.. Joku tenniskyynärpää tai jtn. Enpä vähättele enää muita käsivammasia, tää tosiaan tekee kipeetä. Auf.

Ja sit RUKsi seinään. Ollaan menossa viikonloppuna kattomaan yhtä taloa. Siin ois tilaa, maata ja vesioikeuttaki vallan. Ja siis mies halus et mennään tsekkaamaan. Siittä se ruksi. Mää näit oon vaan yleensä katellu ja isäntä murissu lainojen koroista ja kaikenlaisesta muusta epämääräsestä. Nyt seki on ihan täpinöissään et oisko muutto eessä. No, se selviää viikonloppuna.. Vähänkö kutkuttaa...

Eipä täs kai muuta tällä erää. Jos koittas mennä nukkumaan et saa aamusta muksut kouluun, eskariin ja kerhoon, Sit pääsis vallan rauhassa siivoomaan. Toooosi kivaa :oS Kämppä on taas ku atomipommin jäljiltä. Huomaa et mamma on ollu lietsussa koko viikonlopun. BobCatillä vois alotella..

Mutta sinne nukkumaan, ettei herätys oo tätä luokkaa aamusta....;o)


Image Hosted by ImageShack.us