Voi synkeys taas. Joskus tuntuu et ei yhelle ihmiselle vaan voi sattuu ja tapahtuu aina, mut hitto. Kun vaan sattuu ja tapahtuu ja useinpa viel monta kertaa päivässä  O_o

Kurjia uutisia on tipahellu pitkin viikkoa. Tuttava piirissä on viikatemies niittäny urakalla. Yks kuoli sairaalassa pitkän sairauden uuvuttamana. Sitä jo ehdittiin vähä oottelemaankin, mutta surkiaa silti. Hautajaisia pidetään ens viikolla.

Toinen on broidin hyvä kaveri, joka otti itelleen oman taivaspaikan. Omalla riskillään sanosin, eli nappeja naamariin. Ei niin kaunis lähtö. Broidilla oliki sit aiheesta melkonen kriisinpoikanen..Ja sitä sit setvittiin yötä myöte.. Kurja sisko ku ei maksanu kännisen velipojan taksimatkaa tänne meille lepäämään.. Käskin tulemaan seuraavana päivänä ja selvinpäin..Ei sit näkyny. Ei ollukkaa hinkua ku alkoholi oli verestä haihtunu..Miksköhä..?

Kolmas yllätti ja pahasti. Ihan puun takaa tuli. Kuoli kotona nukkuessaan. Perusterve 37v mies. Syytä ei tiedetä ennen patologia, mutta sairaskohtaushan sen on oltava. Varmaan joku elintärkeä verisuoni sanonu sopimuksen irti. Vaimo ja kolme lasta on varmaan ihan ulapalla. Ja pitkän aikaa. Jaksuja lähetän siihen suuntaan näin virtuaalisesti ihan hirveesti!!!

Ja näitten jälkeen sitä onkin taas omat ongelmat aika pientä luokkaa.

Itellä on pinna ollu kireellä. Iha väsyny oon vaa ollu. Nukkua voisin mut enpä oo saanu ees nukuttua kunnolla. Sit tulee pauhattua ihan pikku jutuistaki, kun vaan väsyttää. Eilen havahduin 03.30 siihen et meiän ulko-ovi kävi.. Ihme et ees havahduin.. Onneks kuiteski kömmin petistä pystyyn ja kävin kurkkaa et mitä tääl tapahtukaan. Meinaan Neiti oli sit päättäny pikkareissaan siirtyä ulkoruokintaan sateeseen. Itki ku mikä. Oli nähny unta et iskä oli töihin lähteny ja juossu sit olevinaan sen perään. Siihen mölyyn si heräs jo Villahousuki ja meni tunti jos toinen enneku päästiin takas nukkumaan. Sit piti kuiteski jo seittemältä sinkauttaa pystyyn et sai herra Juniorin eskariin.. Sit alkoki kokoustaminen.Talousarvio kokous ja se oliki ennätys "lyhyt". Vaan 10 tuntia. Ku ennen ollaan saatu monta tuntia enempi kulumaan. Aika myöhään pääs koisaamaan. Väsyttiki niin samperisti. Unet vaan jäi taas tyngiks..

No. Tänä aamuna kävi sit vanhanaikaset. Sanosinko. Meinaan isi ihan oikeesti läks töihin. Kello tikitti 05. pintaan. Neiti painattaa perään ja ulvoo taas ku susi kuuta. Iskä onneks kuuli autokatokseen saakka neitin ulvomisen ja toi sen sisälle. Tällä erää äiti ei herännyt oven kolahdukseen ei. Heräsin sit kun kylmääkin kylmempi neiti tuupattiin viekkuun peiton alle. Neitihän oliki sit niin virkee ettei mitään rajaa ja herätti vaihteeks pikku veljenkin kun itellä oli niin tylsää. Siinä sit kekkuiltiin ja todettiin et tääki yö oli just nyt tässä- Unet jäi.

Päivä meni viipottaessa asiasta toiseen ja sata jäi vielä tekemättäki. Illalla Isännän viimein tullessa kotia kasin pintaan otin hatkat miltei samalla oven avauksella. Oli ihan pakko saaha pikku breikki tähän kotiäidin elämään. Painelin sit lopulta Subwayhin vetäsee yhen paahtopaisti-subin ja taas jakso kummasti :oD Sit eiku kotsaan,saunaan ja aikaseen nukkumaan..Noo, täs viel ollaan. Tulipaloakin tässä ehittiin sammuttelemaan. Kynttilä oli kallistunu tasolla ja stereot palo.. Onneks ei tullu isompia vahinkoja. Just pohdittiin et veiskö noi styrkat korjaukseen ku vaihtaja reistaili. Eipä tarvi enää pohtii, roskiin vaan koko kasa. Säikähyksellä selvittiin. Ja mitä muuta tästä opimme?? Jos ja kun poltamme kynttilöitä, niin ne on party liten kyntsiä eikä mitään muita. Piste.

Ja tähän saumaan sopii niin EGOTRIPIN biisi; UNIHIEKKAA

****Hukuta mut unihiekkaan, älä herätä koskaan.....****

 

Tällättis jälkee.. :o/ :

Image Hosted by ImageShack.us