Sadepäivää pidellään. Etupihaa kokeilin vähä aamusta siivota, mutta ei siellä malta kauaa kyykkiä kun vettä tulee ku esterin perseestä. Että siellä lepää vieläki niiiin märät tonnin painavat lehtikasat haravoinnin jäljiltä. Jepajepa. Vettä on tullu varsin urakalla, pihalla on tulvan tapaista havaittavissa. Yölläkin ihan heräsin siihen ku ropina ylty vallan kovaksi peltikattoa vasten. Ja ku on niin pimeetäki. Just niin hyvä sää olla ihan vaan himassa ja istua lasten kanssa kuuntelemassa Titi-nallen parhaita paloja..(onks niit..hmm..toim. huom. :oP) Isommat pojatki sai oikeen autokyydin kouluun. Ikävä ois litimärkänä koulussa olla. Kotiin päin tullessa ei oo niin väliks ku pääsee kuivattelemaan kunnolla.

Joku profeetta lupas kuulemma luntaki tälle viikolle-. En usko. Ei meinaa saaha vaikka toivottaski. Oishan se siistii saaha niit talviaki pikkuhiljaa kartalle. Mut näinköhän se menee tämäkin vuodenaika ilman snögee.

Villahousu simahti päiväunille, Neiti leikkii itekseen kerranki tyytyväisenä. Aivan ihanaa suorastaan kun voi vaan olla ja öllöttää. Teetä kitusiin ja leffaa pyörimään, ni siin se aika sit kuluuki.

Eilen rykästiin lasten kanssa talo siistiks, tehtiin ruuaks uunilohta ja valmiiks tän päivän ruoka. Sit piti hilpasta halpahallista hakemaan johtoa ja kissanhiekkaa, ja niist oliki sit tasan toinen liikaa. Unohin sen kissanhiekan nääsnääs. Eli tänään uus reissu viel. Ostin yhen matonki samalla ja todettiin se väärän kokoseks, eli jos sen sais kans vaihdettua. Ja löytökorista tarttu yks lamppu mukaan, sais viimein isojen poikien eteiseenkin vähän valoa. Paitsi et mul ei oo pikku rukaria, eli sekin on sieltä hallista viel haettava. Mut on sit illaks jotain tekemistä ku lapset lähtee isälleen-. Kaupassa pitäs ehkä käydä..tajusin et neki on huomenna kiinni. Eip sielt tarvi onneks ihmeitä kantaa, kun yksin on kotona.

Mutta nyt sen leffan kimppuun. Niitä onki tullu katteltua viime aikoina enempiki. Kummasti kiva kattella, kun telkkari ei näy. Edelleenkään. Eilen kattelin Sooloilua, oliki aikast hyvä suomi pläjäys ja nyt ois sit olla vuorossa Spiderman 3. Jotta näihin tunnelmiin!

                                      Geri Halliwell: It's Raining Men