Lisäsinpäs tuonne laatikollisen Testejä.. Ja pitihän ne vielä koe ajaa itekkii..tässäpä tuloksia, kertonee jotain minusta ;oD

TESTAA MIKÄ ELÄIN OLET

Olet luonteeltasi 35% KULTAKALA

Olet rauhallinen tyyppi. Arvostat kaikkea kaunista ympärilläsi. Kaipaat elämää ympärillesi, mutta et päästä ketään liian lähelle itseäsi. Joku voisi pitää sinua kylmänä ja tunteettomana. Annat virran kuljettaa, etkä huoli huomisesta. Viihdyt myös luonnon rauhassa. Muut ihailevat kaunista ulkomuotoasi, mutta olet kovin vaatimaton.

Olet luonteeltasi 35% HAMSTERI

Viihdyt mainiosti omissa oloissasi. Tykkäät puuhailla öisin, kun muut ovat painuneet pehkuihin. Joko työstät omia, salaisia projektejasi, tai tuumailet viime aikojen tapahtumia. Näet viisaimpana pitää monet ajatukset ominasi, ja salaisuuksien pitämisessä olet mitä parhain. Jos toiset ryhtyvät liian uteliaiksi asioistasi, saatat vähän näykkäistä.

PUTKIAIVOTESTERI :kokeile kerran, niin teet sen vielä 10 kertaa uudestaan ;oD

KUKA KALEVALAN NAISISTA OLISIT

Kalevalan naisista olisin: LEMMINKÄISEN ÄITI

 

Tulkinta

Äiti kieltää omat tarpeensa toteuttaessaan miehensä ja lastensa todellisia tai kuviteltuja toiveita. Vastineeksi äiti odottaa lujaa kiintymystä ja sanavaltaa aikuistenkin lastensa elämässä ja pahimmillaan kiristää omaisiaan vihjailemalla sairastumiseensa. Niinpä lomat ja juhlat vietetään niin kuin äiti toivoo.

Marttyyriasenteen Lemminkäisen äiti vie helposti työelämäänkin. Hän tekee enemmän kuin kukaan huomaa ja on salaa vihainen, kun ei saa uurastamisestaan kiitosta. Lemminkäisen äidissä on paljon toteutumatonta lahjakkuutta. Usein taustalla on tyttöjä väheksyvä tai väkivaltainen lapsuudenkoti.

Lemminkäisen äidillä on hyvät mahdollisuudet parantaa elämisensä laatua aikuisella iällä. Opiskelu voi parantaa hänen huonoa itsetuntoaan ja alemmuuskompleksejaan, ja Lemminkäisen äidille voi olla suuri yllätys havaita olevansa oppimiskykyinen.

Kun hän oppii laajentamaan oman elämänsä piiriä, hänen ei enää tarvitse elää toisten elämää, ja silloin hänen lapsensa pääsevät nauttimaan hänen lämpimästä rakkaudestaan ilman entisiä ehtoja. Lemminkäisen äidillä on parantajan lahja, jota hänen kannattaa kehittää.
nextkolm.gif

Lemminkäisen äiti on nainen, joka elää lastensa kautta. Hänen äidinrakkautensa on ehdoton. Vaaralliseksi tilanne menee, jos hän on pojan yksinhuoltaja. Hän ihailee ja rakastaa poikaansa eikä kykene asettamaan tälle rajoja. Pahimmillaan tilanne on se, että äiti itkee, pyytää ja maksaa, mutta teini-ikäinen poika on ylimielinen ja pitelemätön.

Äidin tukahduttavan rakkauden varjossa pojasta kehittyy naistennaurattaja, joka pelkää todellista läheisyyttä eikä kykene pitkäaikaisiin naissuhteisiin. Ja koska häntä on aina ihailtu, hänessä ei ole kehittynyt empatian tajua.

Lemminkäisen äiti ei erityisesti arvosta naisia - ei siis itseäänkään. Miehen seura on hänelle aina mieluisampi kuin naisen. Avioero on hänelle suuri isku ja hän kokee sosiaalista alemmuutta, jos mies puuttuu hänen rinnaltaan.

Lemminkäisen äiti uhrautuu helposti perheelleen ja perhe ottaa uhrin vastaan edes huomaamatta sitä.

JULKKISTESTI: Olet HANNELE LAURI  --> A-pu-va

Oletko Fiksu??? - Sait sitten tulokseksi 10, maksimi oli 11
 
         Älykkyysreittaus:  Sinut voisi ottaa vaikka meille töihin!

         Rakkausreittaus:   Et enää jää alakynteen!

         Tulos perustuu vanhaan, hyväksikoettuun reittaussysteemiin
        

KARKKITESTI : Olet Suklastikko:

Suklastikot ovat todellisia herkuttelijoita ja elämän hyvien asioiden tuntijoita. Ja he kertovat niistä mielellään kaikille. Suklastikot eivät millään muotoa halua, että heitä pidetään ihmisinä, joilla on tavallinen maku. Heillä on varsinaiset kotkansilmät tunnistamaan mikä on parasta, oikeinta ja hienointa – olipa sitten kyse sisustuksesta tai ruoanlaitosta. Siksi Suklastikkoja saatetaan toisinaan pitää vähän snobeina. Mutta Suklastikot jakavat mielellään kaiken mistä pitävät, ja he voivatkin olla mahtava uusien elämysten ja tietojen lähde. Suklastikot ovat erittäin sosiaalisia ja pitävät hyvää huolta ystävistään. He järjestävät usein juhlia ja yllättävät mielellään lahjoilla.

 

Nonnih, siinähän nuita. Koklatkaahan muutkin :o) :o)