Voi tsimppa kun on ihanaa kun voi sanoa et kevät on tullut. Ei tullut loskaa eikä kurakelejä vaan ihana kuiva kevät. Johan piristää tuo mollottava arskaki kummasti. Ja odottavan aika on tunnetusti PIIIIIT-KÄ. Eli vielä vaan ootetaan. Ens tiistaina joko tipahetaan pilvistä suoraan pää eellä betoniin tai sit voi sanoo et kerrankos se aurinko paistaa tännekin. Ja nythän voi jo sanoa et tarjousten jättö aikaa on vajaa viikko. Justhan sitä oli viel yli 2 viikkoa...Et kai tää aika vähä kuluuki..? Toistaseks me ollaan kai ainoita talosta tarjonneita, mut onhan tässä monta hyvää päivää siit viel jonkun muunki tarjota. Hope not! Näin tässä untakin et yks tuttumme oli tehnyt talosta tarjouksen. Paljastikin summan siinä unessa vielä mulle ja mää vaan mielessäni hykertelin onnellisena, et meillä on isompi tarjous. Ja olin ihan voittaja fiiliksissä vielä aamusta herättyäni. Jtta näin. Uniinhan tuo tulee. Ja vie mehut näin päiväs aikaankin. Tai iltahan nyt on mut hei who cares.

4 päivää ois töitäki jälellä ja sit tiistaina tiiän senki suhteen jatkon. Eli jatkanko duunia vai jäänkö taas himaan. Eli tiistai on tiimalasi monella tapaa. Kun tuon ukkelinkin jalkaa sillon kontrolloidaan ja mahis ois kuitenki et töihinki tuo tuost pikku hiljaa pääsis. Tai sit uudestaan leikkuu pöydälle. JokoThai. Eli mitä vaan voi käydä. Et voi sit niinku oikeesti olla pää pilvissä sen päivän jälkeen tai sit kaivan kiivaana tuonne puiston puolelle syvääki syvempää poteroa.

Siivoillakki vaihteeks tartteis, mut ku ei kiinnosta. Kun jos sen kämpän sais ni sais näitä sotkuja selviteltyä pikku hiljaa muuttolaatikko muotoon. Et sitä ootellessa.. Ja okei, mä tunnustan. Hain mä muutamat paffilaatikotki kaupasta, ja jotain paketoinki jo. Yli-innokas joo, tunnustan. Mut ettepäs muuten usko kuinka tän päivän superhypermarketeista on vaikeeta saaha pahvilaatikoita. On se. Vaikeeta. Mut etsivä löytää ku osaa kysyä.

Arvatkaa osaanks mä ees puhuu mistään muusta ku uudesta talosta. No en. Eihän sitä ees huomaa?? Mut joo, jos jatkas unelmointia Villahousun kainalossa aamuun asti. Se kun sekos tyystin tämmöttis ihmeellisistä kellon siirroista ja nukkuu miten attuu. Tänään sammu yöunille jo het seiskan jälkeen, joten nukkukoon viekussa. Tuhisija. Ihana sellanen.

                                          J.Karjalainen: Mä meen