Maanantaina kunnantalolla oli vastassa pelottava hiljaisuus. Talo pimeänä, ovi lukossa, kukaan ei vastaa puhelimeen. Kunnes juuri kun olemme poistumassa kiroamaan nurkan taakse, ovi aukesi. Ja kaskas. Hallinto-oikeuteen ei ollut mennyt yhtään valitusta talokaupoistamme ja saimme käteen päätöspaperit joiden kanssa marssittiin sitten pankkiin. Ja sen pankkireissun seurauksella olemme nyt sitten asuntovelallisia ja remontti on tosiaankin viimein päästy uudessa kodissa aloittamaan. Nyt on olo vallan erikoisen kevyt olo. Rempan teko on aika kuluttavaa, mutta ihana kun omaansa laittaa. Isäntä siellä päävastuun varmasti kaikesta kantaa. Mä osaan nää pesemiset ja purkamiset, isäntä on hoidellut maalamisia ja muita juttuja sit. Laitan tänne kuvia sitä mukaan kun aletaan saamaan jotain oikeasti uutta aikaiseksi. Nyt oon menossa yöks töihin, joten pää ei ihan täysillä käy, kun koitin tuossa saaha vähä unta varastoonkin asti nukuttua. Seuraava työvuoro onkin sit vasta elokuulle. Hyvä niin, niin sit saakin keskittyä vain ja ainoastaan siihen talon asuttavaksi saattamiseen tässä sen aikaa, kun ukkokin on lomalla.

Yo Bro Jamppapamppa tuli ja pelasti tilanteen. Hää tuli meille lastenhoito avuksi, niin sitä on melkosen hyvää tahtia saanu sitä taloa sit rempattuakin. Ihan kullanarvoinen, ei tulis ilman lastenvahtijaa hommista yhtään mittään. Ja mun Tätsykin kävi jelppailemassa talolla. Joka käsipari sielläkin on kullan arvoinen. Hommat ei ihan heti tekemälläkään kesken lopu. Tätsy lupas viel ens viikosta tulla takas vähä pidemmäks aikaa, joten mitali siitä ja pointsit himaan. Iso käsi, kiitos ja kumarrus. Apuja ei turhan paljoa ole tyrkyllä ollut.

No, onnistuin sit telomaan jo itteenikin siinä tiimellyksessä. Viimeyönä oli sit pakko painua sairaalaan päivystykseen vääntämään varvas oikeeseen asentoon, kun oli ihan vinksallaan. Ihan on turvallista siis pitää nesteytykestäänkin huolta kun remontoi. Meinaan limupullo tipahti nelosvarpaan päälle ja murtuihan se sit. Ihan jeespoks ja hyvä meininki. Nyt kun se oikastiin, ni onneks särje ees mahottomia. Se on kyllä Los Buenos. Jos paranis sit yhtä ripsakkaan, ni ei tarttis varoa.

Mut nyt jos painelis suihkuun, sit hakis laatikkotolkulla mansikkaa, ja sit painus töihin. Aika hyvä suunnitelma siis tälle illalle ja yölle näin "aamutuimaan" :o)))

                                       TikTak; Heilutaan